E, ovako treba... > Plovila

Polaris Glider

(1/5) > >>

MiletaStamat:
Društvo odluku da svoj brod Cranchi, i pored mnogo potrošenog novca, prolivenog znoja, radnih sati i ljubavi u sredjivanju stavim u oglas je sledeći. Prosto mi postalo dosadno jer nisam imao šta više da radim na njemu, osim naravno sitnog šminkanja na kraju i na početku sezone.
Uz podršku Bakare i Zvekija odlučio sam da kupim aluminijumski POLARIS Gleder, koji jeste oldajmer ali je zaista odličan čamac. Dug je 7 metara,  metar duži od Cranchi-ja širina je ista oko 2,5 m.  U kabini je stajača visina, vani stajaća čak i za Bakaru :D
Za početak ću da probam postaviti nekoliko sličica, da vidite kako to izgleda, pa će biti vremena za detalje.

MiletaStamat:
Fotografije novog ljubimca































U njemu se nalazi brodski motor OLDSMOBILE V 8 iz 1961. godine. On ide napolje a Honda sa Cranchi-ja će se prebaciti na Polaris. Motor ćemo prodati. Boško moj drug iz Švajcarske kaže da Švajcarci obožavaju oldtajmere i da je motor sigurno u perfektbom stanju, tako i izgleda, ali sve jedno ide napolje. Z noga je Volvo Penta 200.  Skupo je da ja to koristim.




Čamac je danas dovežen i parkiran u jednom zimovniku u blizini Batajnice gde će se obaviti svi radovi i priprema za plovidbu.





Još nešto, ako neko ima ideju kako najbolje kvalitetno zatvoriti otvor Z Noge na aluminijumu neka priča, a ako nekom treba motor i Z noga iz Polarisa neka se javi pa ćemo praviti neku kombinaciju.

petar_kozic:
Bravo Mileta, neka je sa srećom kupovina ! Ne sumnjam da ćeš ti ovo doterati do perfekcije iako je i sada prava lepotica.

Očekujem redovno izveštavanje kada krene sređivanje.


Sent from my iPhone using Tapatalk

DuleN:
Mileta, nek ti je sa srecom novo plovlo !
 114 114 114

MiletaStamat:
Hvala drugari!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju