Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav od Miroslava

(1/3) > >>

Georgijevic:
Pozdrav svima!

Zovem se Miroslav i iz Novog Sada sam. Kao klinac sam često vozio čamac po Tisi, jer smo ćale i ja često išli na pecanje.

Imam malo iskustva i u jedrenju. Bio sam nekoliko puta na jedrenju u Hrvatskoj, od čega jednom na RYA obuci za Competent Crew. Verujem da ću sledeće godine ići da završim obuku i dobijem Day Skipper licencu.

Pre neki dan sam kupio brodić za koji nisam ni 100% siguran da li je onaj koji piše plovidbenoj dozvoli. Prodavac mi je rekao da je u pitanju morski spasilački čamac sa kabinom, a u samoj dozvoli piše da je marka SBT sa motorom M-34. Uskoro treba da ga prebacim sa Tise, gde imamo vikendicu u Novi Sad (u nadi da ću pronaći mesto u marini).

Brod je dužine 9m, a širine 3m. Ima toalet, rešo, dva fridža, tv, radio, spoljašnje i unutrašnje kormilo i ručicu gasa, kao i dva ležaja.

Kada smo ga dovezli iz BG, primetio sam da motor pušta gorivo, pa ću za to pokrenuti posebnu temu, sa ciljem da pronađem adekvatnog majstora ili servis koji mi može pomoći da problem otklonim.

Obzirom da sam bio usmeren više na sredjivanje nekih detalja na brodu od kad sam ga dovezao, nisam ga previše fotografisao, ali imam jednu fotku koja pokazuje kako izgleda.

Nadam se da ću ovde deliti razne putešestvije sa novom barkom i da ću na ovom forumu pronaći neke rakijaše da svrate ponekad na brod :)

Pozdrav! Miroslav 

Bakara:
Miroslave dobrodosao i zelim ti puno srece sa novim brodom!
Napravi slobodno novu temu sa vise detalja o motoru i problemom koji imas, pa cemo probati da pomognemo  114

DuleN:
Dobro nam dosao  114

srsa:
Добро дошао.  114

Sale Rea:
Dobra ti sreća !

Послато са SM-N980F помоћу Тапатока

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju