E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Izgradnja novog mosta preko Šodroša u Novom Sadu

(1/1)

Kabe:
Kako nemamo na forumu temu koja će se baviti ovom tematikom, mislim da će u daljem periodu biti dosta zanimljivosti i aktivnosti koje će se dotaći NS akvatorije i konkretno Šodroša.

Za početak, možemo početi priču vezanu za izvlačenje ostataka starog broda koji je bio na levoj strani Dunava, kao i za pripremanje područja za prolazak mosta u regiji Šodroša.

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/308567/FOTO-Izvlace-se-poslednji-delovi-nemackog-broda-potopljenog-u-Novom-Sadu-nalazi-se-na-trasi-mosta.html?fbclid=IwAR3NNFXJu0U8FU9scY--CvA1eUXHfCS4h__EAl6Nii8_oi9T_XUIYRN3hLA

LSI:
Чујем да људи хоће да се организују ради заштите Шодроша. Не знам детаље и колико могу да се надају да ће успети било шта.

Послато са M2101K6G помоћу Тапатока

Kabe:
Da se nadaju čemu? Da zaustave gradnju Mosta? :D

Zaustaviće je isto kao što je zaustavljeno rušenje u Savamali :D

Dora:
Preko su sve betonirali, ogradili i istakli firmu, čak su obeležili put unutar ograde. Vade brod koji je ležao 100 godina jer sad smeta za most. Prošlog leta sam bio usidren pri kraju Dunavca, naspram brodogradilišta, selo leto su drndali bageri... Nema tu odustajanja, velike su pare u pranju, pardon opticaju...

zankiki:
Nažalost, slažem se sa vama...

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju