Evo odgovora za Atlantik to pitanje sam skroz izgubio iz vida
Pogledao sam doticni brod Atlantik ako su to te slike koje sam nasao na googleu a verujem da jesu. Moje misljenje ima nekih zajednickih crta i moze se reci da podseca na Atlantik. Nisam razumeo ovo pitanje koji je model?
Queen je projektovan sam za sebe i ako ga ja licno nisam dizajnirao a kao dizajner po struci mogu reci da nije nista cudno ako lici na neki vec postojeci brod. Moje iskustvo je sta god sam do sad dizajnirao bilo je pitanje vremena kad sam primetio da postoji nesto gotovo isto ili je pitanje vremena kad ce se pojaviti nesto gotovo isto. U dizajnu je ova pojava neminovna,sreca pa u brodogradnji postoje i performanse koje dokazuju da li je neko nekog kopirao ili ne.
Na zalost doticnu Lunu nisam video i ne znam o kom brodu je rec da bih mogao da komentarisem.
Dominator sam ja dizajnirao i taman kad je projekat bio gotov AOK je izbacio gotovo slican brod, kao sto rekoh to je neminovno.
Slike iz proizvodnje bi trebalo da mogu da se vide na
http://www.facebook.com/pages/Arger-Yacht/379412838783325?ref=ts pokusajte ako ne radi kacicu slike.
Mislim da sam dao sve odgovore ako sam nesto propustio ne zamerite