E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Samogradnja prikolice za Big Foot Ultimate

(1/2) > >>

tomicaL:
Postovanje drugovi nauticari,evo ovde cu vas pozdraviti i pitati da li je neko od vas sam pravio prikolicu za Big Foot Ultimate? Interesuje me to konkretno,kuca mi je na samoj obali a ostaviti camac nocu...hmmmm...Pa bih sam sa par drugova pravio. Ako ima ko sliku,konkretno polozaj dasaka prihvatnih,rolera ili kako je ko smislio,jer camac ima malo cudno dno. Pozdrav i hvala,Tomica iz Čerevića sa Dunava!

Drivee:
Kopiraj bilo koji prikolicu koja je univerzalna. BF ima relativno ravno dno.   

Sto se tice kradje, ako neko hoce da ga ukrade, ukrasce ga i na prikolici, ne brini. Jedino sto se dobro pokazalo su razni GPS trakeri, alarmi itd.
Kad otovri kapu na camcu, dobijes sms, kada camac napusti dvoriste, dobijes sms. Moze razne kombinacije da se naprave za veoma sitne pare. Zadnje 3 kradje koje su izvrsene su propale bas zbog trakera. (Recimo onih 7-8 motora koji su pronadjeni u Novim Banovcima)

AccA:
GPS traker je dobra stvar, sve dok lopovi ne pocnu da koriste GPS jamer. U autoindustriji je to odavno postalo redovan "alat" lopova, tj. kako se to po zakonu kaze neovlascenih korisnika automobila. Mada i tu ima amatera, pa sam ja svojevremeno uspeo da pronadjem auto u Bosni na autootpadu, pre nego sto su poceli da ga rasturaju. Mada je to bilo pre 4/5 godina, pa verujem da sada i ovi najobicniji kokosari odmah aktiviraju jamer.
Verujem da ce i u nautici brzo poceti da ih koriste, cim se malo procuje kako stitimo svoja plovila.

Drivee:
U pravu si, ali to je dosta skupa igracka za ove jajare koji kradu camce.

kole:
RSD 3,290.79  27%OFF | Professional K19 Detector 3 Antenna Anti- Gadgets Signal Finder For GSM Bug GPS Tracker Wireless Camera Gsm Signal Jammer
https://a.aliexpress.com/_mN0EpTs

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju