Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Brodom iz Svedske za Srbiju

<< < (2/8) > >>

Alexa:
Luda hrabrost, ja sam im ukazivao na opasnosti koje se mogu ocekivati ali, srecom sve do sada je proslo kako treba. Nadomak su mirnih voda tako da se nadam da ce do kraja sve biti u redu.

STG:

--- Citat: broker975fx  08, 09, 2021, 18:47:05 posle podne ---Bas lepo, posebno je lepo sto su se na taj put otisli otac i sin zajedno. Pratim put doduse ta aplikacija mi je malo cudna i nezgodna ali svakako ucestvujem.

--- Kraj citata ---
Izbrisah je u rekordnom brzinom!

Postoji li neki drugi link ili opcija?

Kabe:
Pratim ljude već nekoliko dana. Ne vidim problem sa App. Možete na Webu da pratite progres.

Jedino što ne crta baš putanje po trasi, već "zaokružuje" po prečicama, ali i to je ok.

BataVoja:
Alexa, ja sam počeo da ih pratim ali bi bilo interesantno da znamo malo podataka o samom čamcu. Veličina, snaga motora itd.

vepar:
Ja isto pratim koristim web varijantu i poprilicno mi je konfuzan i nepregledan sajt. Ali ideja za sajt je super! Ovakvim ljudima se na momente divim a na momente ih smatram neozbiljnim i cak pomalo glupim. Sesti u ovo doba godine u potpuno nepoznat brod upitnog stanja, star 30 40 godina i krenuti na takav put... pa ja se ne bih usudio. Hajde da je to neka nova ala sa dva motora koju poznajem u sitan sraf e to je vec onda uzivanje... plus mi nije jasna muka gde 30 dana za redom vozis 10 do 12 sati dnevno... voleo bih to proci ali u trajanju od 4-5 meseci...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju