E, ovako treba... > Plovila

Alu camac preporuka

(1/13) > >>

AccA:
Pozdrav svima i sve najbolje u 2021 godini. Sto manje stresa, sto vise vremena na vodi.
Da li, pored Alu nautike, postoji jos neki proizvodjac da to pravi kako treba, postuje rokove i da je (jednom recju) za preporuku?
Hvala

vepar:
Djena ship iz Sremske Mitrovice, po meni pravi jos bolje camce ali je i skuplji...

AccA:
Hvala na odgovoru. Meni je Alu nautika sasvim odgovarala, po svim parametrirma. Ok jesu cene nesto vece nego sto su bile ranije, ali mi je i to prihvatljivo. Jedino sto su rokovi isporuke bas dugi. Ali je svakako to pohvalno i posteno. Mnogi bi veliko interesovanje iskoristili da ugovore poslove, pokupe kapare a onda krece sex. Tako da je to jos jedan plus u mojim ocima. Ali iskreno ne mogu celu sezonu da budem bez camca. Moj prodao, ocekivao da su u ALu nautici rokovi par meseci, kao i ranije sto su bili. Zatvorim finansijsku konstrukciju, kontaktiram ih pun srece. Kad ono, razocarenje :(

HIBINI:
    Pozovi Branka Djena ship meni je on pravio camac. Tacan je sa rokom isporuke a i cene nisu mnogo vece.Bices zadovoljan njegovim camcem veruj mi. pozdrav.

AccA:
Kontaktirao Djena Ship. Njihov najmanji camac je veci od planiranog Limana. Pa je i cena poprilicno (60ak%) veca :(
A i Liman je sa trenutnom cenom (koja je veca nego sto je bila ranije i za koju sam se finansijski spremio) na nekoj gornjoj granici mog budzeta. Da ne kazem izvan istog.
Pa mi se u ovom mom ludilu javljaju svakojake ideje. Od toga da ipak idem na plasticni (Big foot) koji mi nije bio opcija zbog vode na kojoj ga koristim, pa do toga da kupim sada neki metalni da preguram sezonu. Pa da ga posle toga prodam. Racunam da tu ne bi trebao puno izgubiti. Opet tih metalnih slicnih dimenzija ima i za 600, ali i 1200eur. A metalni mi nikada nije bio opcija, pa nisam sirio svoje znanje i informisanost na tu stranu. Sve u svemu od kada sam pre par dana prodao svoj camac, "nisam sam svoj" i na dobrom sam putu da napravim neko s*ranje sa izborom i kupovinom.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju