E, ovako treba... > Aluminiumski čamci

Project one by Maverick

(1/5) > >>

maverick:
Podsjeti me LSI  na temi o antialginu da vise nemam stari plastični čamac vec sam se nedavno odlučio za izgradnju aluminijskog čamca...u nekoj otvorenoj verziji...Jer sve manje spavam na vodi a sve vise su to jednodnevni izleti na pecanje  i ljetnje igrarije po plažama...zamisao je bila da imam sto veci čamac...ravnog dna...s kojim mogu lako pristupiti i najplicim dijelovima  Drave...sa sto vecom širinom i duzinom. Pošto je dostupan lim bio u tablama od 6 metara to je bio početak. Firma koja se bavi izgradnjom je ALU BEL iz mjesta Belišće u blizini Osijeka i moram reci da su momci ne samo odlični vec i jako strpljivi pošto sam ja u najmanju ruku dosadan  ha i zelio sam sudjelovati u svakom segmentu...pokusacu s par slika prikazati izgradnju....Uglavnom mjere su 6 metara duzine i 2.16 širine u najsirem dijelu....Dobio sam stabilnost...solidnu brzinu i ogroman pecarosški čamac s velikim prostorom za mene , suprugu rostilj....Za proljece ostaje izrada kompletne cerade koja ce prekriti sve za one dane kad se ipak odlucim ponekad prespavati na Dunavu
Okačicu link s mog foruma za detalje...ako koga bude zanimalo a tu cu koju sliku i video  ok

https://www.pecaros-os.com/index.php?topic=6303.0

maverick:

maverick:

maverick:

maverick:
Čamac sam farbao sam i sve sitnice sam radio s prijateljima u drustvu....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju