E, ovako treba... > Brodski motori

Mercuiser 4.3 MPI sa Z nogom Alpha.

<< < (3/3)

MiletaStamat:
Da slažem se za Bobana, majstor starog kova, malo je danas takvih. Pošto se i privatno družimo često sam gledao kako radi, od motora koji bi verujem svi digli ruke on uradi mašinu koja vlasnike još dugo služi.

Savska meduza:
Evo ovako malo novih vijesti vezano za ovu temu. Kontaktirao sam Tehnonautik, oni su me uputili na Nautec i Serafilus Bg dobio sam ponudu za sve ovo što je Calypso2 preporučio, ukupni troškovi su oko 300 evra, što i nije da čovjeka zaboli glava. Što se tiče Windy22 procjenjen je od strane vještaka na oko 4500,00 Evra zajedno sa prikolicom. Cijenio bih i vaša mišljenja da li je to previše novca za to plovilo ? Da ponovim radi se o plovilu "Windy22 DC" 1977, sa mercuiser motorom 4.3 l , 220 HP, korito je u dobrom stanju , nema tragova osmoze, z noga Alpha, i nije paljen od 2014 godine. Kao što sam napomenuo motor je mjenjaj 2004 godine.

broker975fx:
Eh vestak, da mi je da vidim njegovu metodu procene, kapiram poredjenje cene sa dva tri relevantna sajta i to je to, 200 evrica u dzepce:).

Ipak realno zvuci kao razumna cena ako zanemaris da ce ti taj motor ozbiljno izvlaciti lovu iz dzepa za gorivo. Sa druge strane to je to, plovuces sigurno lepse nego za ekonomicnijim budzevinama u vidu sa vb motorom. Znaci meni deluje razumno, pod uslovom da je korito u stanju kakvom kazes.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju