The world of sailing - Svet jedrenja > Catamaran

Eleuthera 60

(1/1)

skipper:
Uz izuzetan dizajn, savremeni oblik gladih trupova i krova, katamaran nudi visok nivo udobnosti, prostran smeštaj i kvalitet završih radova puno bolji nego što se obično nalaze u dosta skupljim plovilima.

Designed by European arhitektonska firma Berret-Racoupeau, Eleuthera 60 je dizajniran sa dugoročnim planovima i maže se koristiti za privatne vlasnike, velike porodice, a privatna putovanja do dvanaest ljudi.

Neki od Eleuthera 60's najprepoznatljivijih dizajn prednosti uključuju poboljšanu mogućnost kretanja na brodu, kao i odlične blistave prozore, koji nam mogu priuštiti neuporedivu vidljivost i svetlost. Širi trupovi su rezultirali  dodatak prostora, kabina i ležajeva.

Eleuthera 60 poseduje originalna tehnička rešenja patentirana od strane Fountaine Pajot, koji su sada postala reference širom pomorske industrije. Ta inovativna rešenja uključuju jednosmerna i dvosmerna vlakana u izgradnji vakuumske infuzije, ojačani skegs za zaštitu propelera i kormila,s triangulated rigging što olakšava trim jarbola.

Katamaran također sadrži jedinstveni helming od 360 ° pogled . Veliki transoms nalazi u neposrednoj blizini vode i omogućuje jednostavno kretanje oko kokpita i terasa. Ovaj ergonomski izgled palube također omogućuje manevre bez ometanja ljudi u kokpit.

Eleuthera 60 je dizajniran za pet verzija i to :

Maestro,Orchestra,Koncert,Quatuor,Kvintet

Cena :
Orchestra  $2,050,000
Maestro    $2,160,000
   

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju