E, ovako treba... > Vesti sa Portala

Povećane kontrole plovila na rekama u Srbiji 04.07.2019.

<< < (4/5) > >>

DuleN:
Ljubo takvih drzava nema !!! (Napisao covek koji je proveo 35 godina u inostranstvu).
Podrzavam akciju sa obe ruke !!! Red se mora uvesti  na nasim vodama !!!

zveki66:
E pa izgleda da je neko rekao policiji da danas ne izlazi na vodu....divljanja, ludila i bahatosti koliko hoces....u par mahova neke siklje samo sto se nisu isprevrtale...vrhunac je bio popodnevna trka neka dva nasvirana poveca glisera....koliku su buku napravili sa motorima ja sam mislio da je sleteo hidroavion..

BataVoja:
Ma kakva kontrola, priče za one koji hoće da poveruju, ali to je još jedna laž. Ispred same policijske stanice na vodi, šlepovi sa peskom seku krivinu i idu van plovnog puta gde nautičari stoje na vodi i odmaraju. Dok neko ne pogine ništa se neće desiti. Ispred same njihove stanice bahati, novokomponovani glisiraju u punoj brzini. Tako da je sve po starom.

MiletaStamat:
Ne bi me čudilo da se nešto ovakvo i kod nas desi. Više puta sam upozoravao gliseraše da uspore kad prolaze blizu čamca, i u par sslučajeva sam video da su spremni za svadju.

https://www.kurir.rs/zabava/ludi-svet/3280183/proganjao-ih-a-onda-im-se-zabio-u-brodic-pijani-nasilnik-terorisao-neduzne-na-jezeru-video.

zveki66:
Ovi nasi novokomponovani gliserasi imaju mnogo ozbiljnija plovila od ovoga sa snimka....vecinu camaca ovde bi mogli pregaziti ako bi se neko pobunio zbog njihovog nacina uzivanja (izivljavanja).

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju