E, ovako treba... > Vesti sa Portala

Povećane kontrole plovila na rekama u Srbiji 04.07.2019.

<< < (3/5) > >>

neptun:
Mozda je i dobro sto ima policije,ali ovako odjednom navalili. Deluje kao da im je neko rekao da namlate lovu kako znaju i umeju.
Ja sam mislo da je kapetanija tu nadlezna.

srsa:

--- Citat: neptun  06, 07, 2019, 09:03:09 pre podne ---...... Juce sam opet bio na vodi.od zemuna do iznad ade medjice i natrag, sreo sam samo 5-6 plovima.niko nije izasao na vodu ,kad su culi za policiju. Iznad medjice sam bio jedini brod na sidru.
Policija je prosla opet..

--- Kraj citata ---


Јел то значи да је највећи број пловила неисправан?  kuku

MiletaStamat:
Nisam zlonameran, ali ne vezujte proveru ispravnosti sa mlaćenjem love. Činjenica je da moramo biti registrovani i ispravni na reci kao i na kopnu, pa što ne bi tako bilo i stvarno. Da svi plaćaju porez, preduzetnici prijavljuju radnike koji rade kod njih, više bi bilo i para u budžetu, bogatija zemlja, bogatiji i mi sami. Onda bi bilo i više goriva, ispravnijih čamaca policije i rečne inspekcije za redovnu kontrolu. Ovako sve se radi na mah, nekoliko dana , neispravni se primire, gliseraši ne prave haos oko malih čamaca i splavova, itd,  pa opet ajmo ispočetka.

zankiki:
Ja podržavam ovu priču, suviše je bahatosti na vodi... Ako u kolima moramo imati prvu pomoć i pojas i ostalo, treba i ovde da se zna neki red.

Ljuba:

--- Citat: MiletaStamat  06, 07, 2019, 10:20:47 pre podne ---...Da svi plaćaju porez, preduzetnici prijavljuju radnike koji rade kod njih, više bi bilo i para u budžetu, bogatija zemlja, bogatiji i mi sami...

--- Kraj citata ---

Ta jednačina ima smisla u uređenim državama, tamo gde se strogo kontroliše potrošnja tih para.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju