E, ovako treba... > Palubna oprema

Roštilj na plovilu

(1/2) > >>

Misha D:
Može da bude praktično kada ne postoje uslovi da se klasičan roštilj koristi na obali.
Malo jači vetar može napraviti oštećenja na plastičnim plovilima ili na tendama raznoseći žar ako je na ugalj, ali ima ih i na patrone gasa.
Najčešće se mogu videti dva tipa.
Ovaj okrugli Cobb je možda bezbedniji jer je prenosiv i kada je užaren, može raditi na ugalj, brikete uglja ili na patrone od kokosovog uglja koje se malo teze kod nas nabavljaju. Kolega ga ima više godina na plovilu na moru, hranu sam lično probao i nema razlike od bašetnskog na ugalj. Moze se odlicno ispeci i celo pile ili pizza.

Btw: kod Marka na Aki na klasicnom koji je montiran na ogradi krmene terase ispeklo se mnogo mesa i kobasica i na sidru i u toku plovidbe.

Misha D:
Ali mini Smederevac zvani Spasoje kod Joje je neprevazidjen, njegova rerna je cudo. I po najvecoj kisi radi odlicno, a kada zahladni i novembru lepo se grejemo ispod tende

Ljuba:
Šteta što ga više ne prave, uporno tragam za nečim takvim jer u jesenjo/zimskoj sezoni to je dobitna kombinacija.

zankiki:
Video sam nešto slično kod Joce (brod Karma), samo što je njegov čini mi se još manji i može da se iznese na obalu.
Ali su krompirići iz rerne izvrsni...

zankiki:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju