Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Deca, budući nautičari

(1/1)

Misha D:
U proteklihh 10 god druženja na vodi, vikendom i na regatama (pre svega na regatama foruma Nautički info) upoznao sam srećne porodice Marka Calypsa, Zoki Novusa, Marka Ake, Gremlina, Švabe Darka, Nina, Kiki Gorana, Gaje, Duleta, Željka Ronca...koji su na ta druženja vodili i decu od nekoliko meseci (Kiki) i tek prohodalu.
Kakvo je to lepo videti koliko  su oni srećni i koliko brzo nauče da poštuju nautičarska pravila. Sada, posle tih desetak godina, to su već mladi nautičari koji će za sva vremena to i ostati.
I biće dobra deca svojim roditeljima i kada svi budu mnogo stariji.
Srećni su roditelji koji na taj način vaspitavaju svoje naslednike i koji će imati kome da ostave svoja plovila u nasledstvo

dell_mare:
Ovo je sjajano. S obzirom da imam dvoje dece (šćer od 4 i sina od 1.7 godina) pitao sam se kako li će se navići na mnogo veće i sporije plovilo nego što smo do sad imali i da li ću ih ikad privoleti da poštuju nautičarska pravila. Iako ih od rođenja vodimo sa nama na reku, zapitao sam se hoću li ih hvatati po većem brodu i da li će imati sa kim da se igraju i druže kada negde pristanemo (što je najbitnije).

broker975fx:
Ja skoro videh nekog momka kako izlazi iz Ake kad ono Maretov sin, stvarno deca brzo rastu:)

Misha D:
Sada su to vec mladi nauticari koji upravljaju pomocnim camcima i znaju mnogo o plovilu svojih roditelja

calypso2:
Nautika i druženje na vodi pravi od dece odgovorne, društvene i plemenite ljude.
Nauče mnogo toga, od drugarstva, pomoći drugime, skromnosti (pa samo da imaju moćni Dunav pored sebe pa je dovoljno), odgovornosti za sebe i druge...O čuvanju prirode i ekološkoj svesti drugi put... A i nema "fuj" na zmiju, ribu, crve, gliste, žabe, bube itd.
Bas si me obradovao Miso ovim slikama  114

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju