Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Da se posavetujem..

(1/3) > >>

dunavski:
Daklem, imam ruski Progres sa kabinom. Hteo bih da menjam kabinu, pa me interesuje vase misljenje. Da li je praviti od sendvic ploca? Nasao sam ih u sirini od 25mm. Racunam prave se da izdrzavaju spoljne vremenske uslove, a odmah dobijem i izolaciju. I ne bi trebalo da su teske. Sta mislite?
PS:
Ako je tema na pogresnom mestu, molim admine da je premeste. Unapred hvala  114

Jova:
Ako su paneli sa izolacijom od poluretana onda bi i odgovarali,jedino estetika može biti diskutabilna. Najveći izazov je kako izvesti spjanje na uglovima,a da to bude vodo nepropusno,dovoljno cvrsto i estetski prihvatljivo.

Drivee:
Ma najbolje napravi od istog materijala... to je Al ako se ne varam. Tu lepo zavrsis sve i zatvoris sva pitanaj.

dunavski:
Znam ja da bi trebalo, ali reko’ da pitam i za ovakvo resenje. Jos uvek razmisljam da li napraviti opet cvrstu kabinu ili je napraviti od biminija... Mislim nije bas da imam vremena za spavanje na vodi... A opet camac se vodi sa kabinom da je...

Drivee:
Ima dosta price o vodootpornom speru.. u svakom slucaju, zavisi ko ce to da radi, ako bih to radio sam, trazio bih materijal za sto lakse uraditi, mada, ko ima vremena, i zna posao on sta god da uzme u ruke napravi kako treba. Ako si ti takav, onda trazi nesto sto je sto lakse po tezini.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju