Autor Tema: Kupovina zmaja, Nov ili Polovni  (Pročitano 3865 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže skipper

  • Talasožder Mali
  • ******
  • Poruke: 879
  • Pol: Muškarac
  • www.mojaladja.com
Kupovina zmaja, Nov ili Polovni
« poslato: 20, 09, 2009, 20:31:17 posle podne »
Куповина змаја је обично веома збуњујући процес, поготово ако сте почетник и то Вам је први змај. Постоји много могућих питања, као што су величина и број линија. Међутим, питање куповине змаја половни или нов?  је једно од најважнијих питања. И половни и нови змајеви имају своје предности и недостатке.

Постоји неколико савета који могу бити од користи када се одлучујете шта да изаберете при куповини змаја: Половне или нове.

Нови змајеви Вам нуде најновије и најбоље дизајне и могућности, и све типичне предности куповине нових роба. Искусни китесурферс, када се одлучује о томе шта да изабере при куповини змаја, обично купује нове змајеве, јер они нуде нова развојна побољшања која се добијају са свим новим моделима. Међутим, постоји један велики недостатак и мана при куповини нових змајева. Овај недостатак је висока цена која се тражи за нове змајеве.

Почетник китесурфер, када се одлучује о томе шта да изабере при куповини змаја половни или нов, исправније је и  да купи полован змај. Постоји неколико предности при куповини половног змаја. Као почетник, током праксе, ваш змај ће падати много пута. То ће довести до много штете. То је разлог зашто не би требало да плаћају високе цене нових грабљивица.

Ако сте се одлучује о томе шта да изаберете при куповини змаја половни или нов, ипак идете на куповину половног змаја, и моћи ћете да сачувате пуно новца. Ако је тај половни змај тренутно још увек у производњи, можете сачувати и до трећине цене новог змаја. А ако половни змај више није у производњи, можете сачувати до 50 одсто цене змаја. Међутим, пре куповине половног змаја, требало би да проверите стање материјала.