E, ovako treba... > Metalni čamci

Samogradnja u 74. godini

<< < (9/10) > >>

milegrcki:
Momčilo,pa ti si mi u komšiluku,gradim ga preko puta Kamenjara u Avrama Mrazovića kada siđešsa dolme kod staklenika prva desno pado kraja videćeš brod.moj tel.063-193-9915.Javi se,jer tamo nikog nema.Pozz.

momcilo:
Znam gde gradite brod moj drugar mi je pričao svakako ću naići .

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Zoran T:
Svaka cast Mile...odlicno to napreduje...mozda do kraja meseca dodjem do tebe...najavim se pre toga telefonom pa se dogovorimo...

milegrcki:
Važi ,čujemo se

Arsa:

--- Citat: milegrcki  14, 02, 2018, 13:26:12 posle podne ---Arso neznam koliko imaš godina,Jedan savet,ne druži se sa ljudima punih negativne energije,misli pozitivno,učini makar jedno dobro delo u toku godine .Ja se družim većinom sa mlađim svetom jer stariji su opterećeni raznoraznim bolestima.Uvek nađi nešto da radiš i neće ti biti dosadno.Čovek se uči dok je živ i umre u neznanju.

--- Kraj citata ---

Milegradski imam 62 godine i nije mi teško da se družim sa ljudima. U svakom slučaju izbegavam "pametnjakoviće", "sveznalice" i one koji kukaju nad svojom sudbinom. Apsolutno podržavam tvoj stav o tome da treba uvek biti aktivan. O druženju sa starijima imam malo drugačije mišljenje. Oni sa kojima se ja družim iako imaju svakakve probleme ne opterećuju druge njima već se trude da svako druženje bude lepo i puno pozitivne energije. U krajnjem, ako nisam za društvo onda je bolje da tamo ne odem nego da odem i smorim ih svojom negativnošću.  Biće dana srešćemo se sigurno. Pozdrav, Arsa.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju