Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Kabe Nautica - Razvigor

<< < (30/30)

Zile-nbg:
Meni se najviše svidja raga na 4 tocka, prelep je  6589

Kabe:
Hvala na komplimentu, trudimo se :)

Ako voliš tu priču, možeš da baciš pogled na ovaj tag #kabe4x4, ima zanimljivosti. A ja ću se provući ovde jednim offtopicom zbog lepe prirode:











Drivee:
obozavam 4x4, do Duanva imam oko 15km gde je 7km veoma tezak teren pogotovo u jesenjem i zimskom periodu, tu dolazi 4x4 vozilo i dosta izazova, tako spojim i 4x4 i Dunav u jednom vikednu, radujem se i dolasku i odlasku...

Kabe:
Pozdrav svim drugarima i drugaricama. Iza nas je još jedna uspešno završena sezona. Bila je produktivna kao i prethodnih godina. Ja sam zadovoljan. Ispunio sam neke ciljeve koje sam imao vezane za kretanje, uživanje, pomeranje granica mene samog, a i Razvigora... Pala su neka ostrvska kampovanja, noćenja, odmaranja. Više o tome ću pisati u budućnosti u temi Razvigorove plovidbe.

Jedna od poslednjih novembarskih fotografija sa vode.




Na brojilu motora imamo 250 radnih sati do ovog trenutka, bez ikakvih problema. Transportovan je u toplu garažu gde će čekati svoje sledeće angažovanje.









Kada je reč o ostalim stvarima, na Razvigoru su se nakon vađenja iz vode i čišćenja počele da naziru promene ispod antialgina nalik na one koje je imao kada je prvi put reklamiran proizvođaču.

Proizvođač je bio maksimalno korektan na moje ukazivanje na problem koji se ponovo javio i rekao da će mi izraditi nov čamac. Stoga, ovde će se priča o Razvigoru završiti, a od proleća ćemo u novoj temi predstaviti novo plovilo koje će započeti sezonu i svoj novi život.

Takođe, moguće je i pojačavanje sa brojem lipicanera, ali otom-potom ukoliko bude volje i mogućnosti vlasnika.

Do tada, želim vam da zimske dane koji su pred nama provedete na što lepši način :)

Admini mogu da zaključaju temu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju