Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

Уклоните пловила из воде до 30. новембра

<< < (3/7) > >>

BataVoja:
Ministarstvo upozorava ne samo da ne bi imali nikakve obaveze, nego može da se desi da nas u slučaju leda i nekih havarija gde je učestvovao naš čamac,
zaduži za troškove i pošalje račun na naplatu sa izvršiocem.

To je naša vlast o što ništa ne rade na zaštiti i organizaciji to nikom ništa.

Mornar u kanalu:
Па како не раде ништа , мора добро да размисле како да потроше паре које им дајемо за регистрацију , ко зна колико  непроспаваних ноћи да пласирају та средства ничим изазвана . Ето ја  морам опет да платим регистрацију за микраћа а уопште нисам једрио по нашим водама ове године.Па реко' да сам ја неким случајем узео тај новац неком за џаб , џабе не би баш могао да спавам мирно , зато нама нема спаса , отето , проклето ,колико примера у овој србијици у прошлим временима и нико не извлачи поуке .

mossi:
Postoje zimovnici koji su u dunavcima bez protoka i marine koje su u rečnim tokovima, koje bih zabranio i leti.  roll4 ha

Teški sam protivnik ove vlasti ali takodje i budjavih interesa kvazi biznismena koji bi da uzmu lovu za marinu pa kud puklo da puklo.

Marina u toku je kao letnja bašta, MORA DA SE UKLONI PRE 30. NOVEMBRA i to KOMPLET!

Trebaš biti idiot pa da ne razumeš da se protiv prirode ne može.
Ili biti još veći kreten pa se upustiti u tu bitku.

O pravnim i ekonomskim posledicama je smešno govoriti.   upavusi hi

Kolibri:
Pozdrav svima, tek sam uplovio na vaš forum. Po pitanju leda, treba voditi računa, svi sastojci za reprizu su tu. Realno je da ćemo opet imati led, ledostaj, ledohod i ledotres. Štos je u prosečnoj godišnjoj temperaturi, do proleća se može očekivati minimum jedan ledeni talas u kombinaciji sa malom vodom rezultat je jasan. Svi koji su na živoj vodi bi trebali bi da se organizuju.

zankiki:
Kako ti to znaš?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju