The world of sailing - Svet jedrenja > Korisni linkovi

.

<< < (3/3)

Mornar u kanalu:
Kao što piše u naslovu teme i još bolje poklanja čovek .  https://www.anibis.ch/de/d-boote-segelboote--711/segeljolle-flying-fish-2-gratis--21729130.aspx?view=2&pi=2&fcid=711

LSI:

--- Citat: Mornar u kanalu  02, 11, 2017, 14:54:23 posle podne ---Kao što piše u naslovu teme i još bolje poklanja čovek .  https://www.anibis.ch/de/d-boote-segelboote--711/segeljolle-flying-fish-2-gratis--21729130.aspx?view=2&pi=2&fcid=711

--- Kraj citata ---

Стварно пише - гратис...

Још само да човек плати транспорт и царину...

Шалим се, али ово заиста лепо изгледа за неког ко има децу и са њима жели да се бави једрењем. Колика је објективна вредност такве једрилице?

LSI:
Враћам се опет на ову тему...
Ако се не варам, кад би се десило да неки наш једриличарски клуб увезе ту једрилицу - мислим да би био ослобођен плаћања царине. Ето лепе прилике да клуб добије лепу и добру једрилицу по цени транспорта.

mladjo:
Ja sam u toj prici vec 40 godina i zivim u CH.Put se mora putovati da bi dobio realna saznanja.Ja proracun nisam radio na pamet vec iz prakse.Pre mesec dana sam putovao kuci sa prikolicom.Vidim da ne znas dadjbine ako se putuje preko Italije ili Austrije ikoliko se placa ulaz u CH,a ne pznajes niti niti konfiguraciju.Svajcarci naplacuj i vazduh i to akoje nesto gratis moze biti zamka.Ja sam parputa tako naleteo.Zovem coveka koji je dao Telefon,pitam da li je to tacno da je gratis, dogovorim zakacim prikolicu,napravim 200 km,dolazim na mesto,a drugi covek vec natovario camac.I tovam je taj vas posteni zapad o kojem pricate samo hvalospevma.Ovo je samo jedanslucaj.Kad dodje za desetak dana u Apatin u koji dolazim cesto pa ako zelis mozemo popricati.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju