Da objavim rezultate nagradne igre:
Od pristiglih odgovora, tačan je odgovor Petra Kozića:
Odg: Gomila zezancija
« Odgovor #2405 poslato: juče u 21:11:39 »
Onda jedino jos dve stvari:
1. Cudno je to sto je pisoar visoko postavljen. 
2. Ako je ono na zidu osvezivac, onda je to cudno.
Dopalo mi se i Djerino razmišljanje ali moram da mu skrenem pažnju da se malo osvrne oko sebe i shvatiće da je u velikoj zabludi kad su u pitanju Turci. Možda se oni, po njegovom mišljenju, ne kotiraju tako visoko ali definitivno postaju važni igrači na našim prostorima i njihova uloga će u narednim godinama biti još značajnija, tako da poruka koja je istaknuta na zidu više neće biti aktuelna - kanda (ovako su u mom kraju govorili umesto: "kao da") su se drumovi zaista poželeli Turaka i kanda će nam Turci opet doći.
Nasmejao me je odgovor koji nam je poslao Jedar:
« Odgovor #2403 poslato: juče u 20:17:27 »
Verovatno pisoar sluzi za da se dostojanstveno povraca da ne grle upisanu solju?Dakle, odluka jednočlanog žirija glasi ovako:
1. Nagrada za tačan odgovor pripada Petru Koziću, a kako se zaista potrudio da analizira sliku, zaslužio je umesto jednog - dva pića.
2. Nagrada za duhovit odgovor pripada Jedru - dva pića po izboru.
Čestitam nagradjenima i pozivam ih da mi se jave radi dogovora kada i gde bi mogli da podignu (pardon: popiju) svoje nagrade.
Kad dogovorimo mesto i vreme, bićete pozvani i vi ostali pa ću vam onda odgovoriti i na pitanje šta ja tražim na takvim mestima i na sva ostala koja budu postavljena oko stola za druženje.