Nautika opšta... > Turističke reportaže

.

<< < (2/6) > >>

MiletaStamat:
Sve je to lepo u Nemačkoj, ali me nešto čudi, gde su im kese, pikavci, i ostalo smeće. Verovatno su sve pobacali u reku.  jh

oblak:
Zox, uopste se necemo baviti demantijama, linkovima na teme i glupostima ko je sta pisao i kad je pisao. Mi se uglavnom svi poznajemo. I ti pises i niko te ne ogranicava ni po pitanju stavova, politike, bilo cega. Ovo je nauticki forum i treba da zadrzi takav karakter. Naravno da ima izuzetaka kao sto je i ova tema, zato sam ti i napisao u komentaru misljenje  jer ne volim iza ledja komentarisati clanove. Kvalitet asfalta i sanitarije uz Autoban nisu cak ni turisticke razglednice znas i sam.

broker975fx:
Nemoj da se ljutis, text koji si napisao je lep, slike su lepe, nemacka je kulturna i lepa zemlja ali da nema veze sa nautikom to je cinjenica, ovaj forum je nauticki te treba takve i teme da budu. Text sam procitao ali realno nije za ovakakv forum i vise je za putovanje.info ili slican

markus:
Zox,

I tekst i fotografije su ti odlične. Čitao sam i gledao sa uživanjem.

A pimedbe Oblaka mislim da ne stoje. Tvoja reportaža je objavljena u temi "Skitam i pričam". Verujem da je ta tema i postavljrna sa razlogom, da članovi Foruma koji se nadju u bilo kom delu sveta, i vide nešto lepo, mogu svoja iskustva podeliti sa članovima Foruma koje takve reportaže  interesuju. Ostali ne moraju to otvarati.

A temu je proćitalo 1120 članova! To govori samo za sebe.
Samo nastavi dalje.

Mornar u kanalu:
На повратку из Минхена свратио сам на Кимско језеро и сликао мало једрилице . На моју жалост тек неколико њих није било покривено , што наравно показује како се чувају пловила . Мало сам се задржао , углавном околина је јако лепа , долазе људи због једрења , вожње бициклом , неки трче а све је окружено дрвећем које наравно тамо нико не сече и баца у фуруну . Опрости ми што ти се качим на тему али сам под утиском тог путовања  из Баварске поставио слике ( иначе сам их прекључе сликао ).

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju