Nautika opšta... > Turističke reportaže

.

<< < (3/6) > >>

MiletaStamat:
Zox bravo uživaš a leo je što i nama pokazuješ malo te prirodne lepote kuda prolaziš. Koliko vidim spojio si posao i zadovoljstvo, samo ne verujem da ti samo tako zbog pogleda obilaziš te lepe marine  6589. Očekujem da uskoro iza tebe na prikolici ugledamo neki lep čamac sa kabinom, sa kojim ćeš uživati na našim rekama i grčkom moru.

MiletaStamat:
Super, samo razgledaj. Što kažeš to je besplatno, sto se više gleda više će se i videti a onda doći do konačnog i najboljeg rešenja. Biće mi drago da kupšiš nešto dobro i povoljno a onda uživaš za sve pare  kgk . Da mogu i ja bi ti pravio društvo u razgledanju, ako išta volim to je da gledam barke u uživam u njima . Kad god imam slobodnog vremena listam po internetu i gledam sve što je vezano za nautiku, ne znam engleski ili neki drugi jezik pa se težesnalazim po stranim sajtovima ali uz Gugl prevodilac nekako prolazim.

MiletaStamat:
U bre Zorane al ti znaš da nas držiš u neizvesnosti. Prvo nam pokazuješ ulice, automobile pa tek onda ono pravo  jh , Što odmah ne kažeš zbog čega si došao. Znaš da smo nestrpljivi da vidimo čamce, i na to samo reagujemo  kgk .   Sad je pravo vreme za gledanje čamaca i za odabir šta bi ti odgovaralo. Imaš vremena  a koliko vidim svega ima, tako ne sumnjam da ćeš dobro odabrati. Sam napred, verujem da si dobro razmislio šta ti treba i da ćeš naći pravu barku za sebe i voju porodicu.

Posebno mi se dopada ovo, zgrada ili kuća na samoj obali, a čamac mi vezan ispod prozora, da imam to kod nas, auuu koje miline, uživanje bi bilo potpuno.

LSI:
Мени је нешто друго запало за око.
Гледам ту ниску обалу.

Слично као у Холандији, нема нешто нарочито високих насипа. Изгледа да је водостај трајно регулисан и да не брину због могућег пораста водостаја.
Зато и може зграда да буде поред саме воде.

zankiki:
Tako je i kod nas, tamo nizvodno......

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju