Ribolov > Mali oglasi (ribolov)

Da li neko ima...

(1/3) > >>

LSI:
Ribolovci,  k5   potrebna mi je vaša pomoć...

Posedujem tri DAM-ove mašinice i to:

- DAM Quick ATP850fd
- DAM Quick Space EVO 650
- DAM Quick Space 620.

Potrebne su mi rezervne špulne za njih - da li ih neko ima a da mu nisu potrebne?
Ako ih imate, koje su cene?
Kupio bih po jednu za prve dve i dve za treću.

Uz to, voleo bih da dođem do neke vrste kataloga ili uputstva za održavanje mašinica. Prilikom selidbe izgubio sam kutije u kojima su se nalazila uputstva i rezervne špulne i nikako nisam uspeo da dođem do njih do sada, a u svoj plan aktivnosti za 2017. zacrtao sam par pecanja m07800...

Sem toga, dobro bi mi došao jedan lakši teleskop marke "Cormoran" dužine 2,10 do 2,40 m...

MiletaStamat:
Lazo ja imam isto jednu staru DAM 300 MAŠINICU. sA njom pecao moj pokojni otac, pa sam sentimentalno vezan za nju. Bio je crkao feder, otišao sam ispod pančevačkog mosta, zamenio mi čovek feder i sada radi kao nova. Video sam da tamo na jednoj tezgi kada se udje pa desno do kraja čovek ima nekoliko tih mašinica na prodaju, ima i rezervne delove, Možeš tamo prošetati i videti. Mislim da je tri takve reparirane mašinice prodavao za 50 e , sve tri zajedno , tako da same špulne ne bi trebalo da su mnogo skupe.

LSI:

--- Citat: da se čovek pita  15, 11, 2016, 08:37:21 pre podne ---Lazo ja imam isto jednu staru DAM 300 MAŠINICU. sA njom pecao moj pokojni otac, pa sam sentimentalno vezan za nju. Bio je crkao feder, otišao sam ispod pančevačkog mosta, zamenio mi čovek feder i sada radi kao nova. Video sam da tamo na jednoj tezgi kada se udje pa desno do kraja čovek ima nekoliko tih mašinica na prodaju, ima i rezervne delove, Možeš tamo prošetati i videti. Mislim da je tri takve reparirane mašinice prodavao za 50 e , sve tri zajedno , tako da same špulne ne bi trebalo da su mnogo skupe.

--- Kraj citata ---

Корисна информација - хвала.

LSI:
Милета, ја био до Панчевца али људи немају то што мени треба.

Дакле, моје питање с почетка, остаје на снази до даљњег...

Zoran T:
mislim da su to masinice malo novije generacije za pancevac...pre po nekim specijalizovanim radnjama da se raspitas...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju