Ribolov > Mali oglasi (ribolov)

sram te bilo,limundo

(1/3) > >>

bratsaja:
Ne mogu da verujem da se ovako nesto javno nudi na limundu.
http://www.limundo.com/kupovina/Sportska-oprema/Ribolovacka-oprema/Pribor-za-pecanje/Uredjaj-za-izlovljavanje-ribe-iz-ribnjaka/39243905
Kada sam probao da pijavim aukciju jer je u pitanju nelegalan alat ocigledno namenjen krivolovu,nigde nisam nasao opciju za tako nesto.Ako neko ima mogucnosti,neka ihopomene da je ucestvovanje u prodaji ovog djubreta takodje prekrsaj i da je sramota da zaradjuju na takav nacin.

Kapetan:
ovaj uredjaj nije nelegalan ... i zaista sluzi za ribnjak ...



! No longer available

Kapetan:
! No longer available


! No longer available

bratsaja:
Aha,cak daju i 20% popusta na dozvolu ako se peca na struju.

LSI:
Братесајо, дешава се некад да се нађемо у ситуацији као што је ова - питамо се: "Ко је ту нормалан?"

Постоји огроман број производа који се налазе на списку производа такозване двоструке намене, производа које може било ко да користи да би од њих или помоћу њих направио нешто лепо, корисно, свима потребно и доступно, али могуће је направити и такозвана средства за масовно уништавање људи.

Ево само један пример: натријум флуорид - супстанца која се користи као сировина за пасте за зубе. Међутим, то је опасан отров и само неколико грама могло би да потрује десетине хиљада становника неког града уколико доспе у јавни водовод.

Таквих производа има много, веома много.

Исто је то, чини ми се и у овом случају.

Све док људи тај алат користе за изловљавање у свом рибњаку, то је легалан алат. Али ако у руке доспе неком од ових штеточина који некада ноћу, а сада и дању, изађу на воде језера или река и неконтролисано изловљавају рибу у њеном природном станишту, тада то постаје средство за помор рибе на тој локацији.

На нашу жалост, рибочуварска служба се тешко носи с тим проблемом јер нема праву подршку државе, кроз подршку полиције и судства, и стално слушамо приче о људима које "сви знају" а који остају без лика и имена и кад их рибочувари затекну на делу.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju