Opšta...Tu smo... > Uputstva

Pomoc

<< < (3/3)

LSI:
Спилеру, добро дошли у друштво оних који воле природу и воду и време проводе крај или на реци.

Што се тиче тога где погледати, на овој адреси има много огласа: https://www.kupujemprodajem.com/Plovni-objekti-31-kategorija.htm.
Ево још једне: http://www.berzaplovila.rs/.
Има их још много, а тек у иностранству...

Милета је поменуо да треба да поставим оглас за чамац мог пријатеља али нисам стигао да га сликам, а ником не препоручујем куповину на "невиђено" па ни вама.
Иначе, тачно је то што је Милета написао, ради се о чамцу од пластике, глисеру, с двотактним меркјуријевим мотором од 20 КС. Чамац је био регистрован за четири особе у Новом Саду али тренутно није регистрован. Надам се да ћу ових дана имати времена да одем до пријатеља и да чамац, који је упакован на приколици, распакујем и сликам, па ћу онда поставити оглас.

MiletaStamat:
Spileru ne vidim da se glaskaš ovde a postavio si pitanje u vezi nabavke čamca i dobio si nekoliko sugestija i predloga.
Ukoliko si baš za to da nabaviš čamac bez papira, možda će te ovo zanimati. Juče sam bio u Grockoj, i kroz priču sam saznao da ima jedan metalni čamac, popularni smederevac, koji se ne koristi, a još uvek je u plovnom stanju, sa patosem, daskama za sedište. Samo da se stavi penta i teraj. Nema papire. Cena je 150 e. Vlasnik je raspoložan da ti tamo u Grockoj spusti čamac u Dunav, ako bi imao nameru da ga odvezeš vodom.
Evo ti jedna sličica čamca, tek da imaš predstavu o čemu se radi, nisam mogao baš sam da ga okrećem da slikam i unutrašnjost, ali plovio sam tim čamcem i mogu reći da je solidan.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju