Nautika opšta... > Smeh nas je održao

Нсмо одавно ништа овде уписали

(1/4) > >>

LSI:
  SEDE MUJO I HASO NA OBALI, PECAJU I PIJUCKAJU PIVO.
- MISLIM DA ĆU MORATI DA SE RAZVEDEM - REČE MUJO -
ŽENA SA MNOM VEĆ DVA MESECA NE PROGOVARA NI REČ.
HASO OTPIJE GUTLJAJ PA REČE:
- RAZMISLI, NIJE LAKO OPET NAĆI TAKVU ŽENU.

LSI:
Вест о преврнутом реморкеру и жртвама те несреће није нешто чиме би се требало спрдати али када сам прочитао ове коментаре:


Odg: Potonuo remorker na probnoj vožnji, 21 žrtva
« Odgovor #3 poslato: juče u 18:42:51 »

    Citat

Gde li su na nasem mostu zafusarili ? :)

    *******
 

Odg: Potonuo remorker na probnoj vožnji, 21 žrtva
« Odgovor #2 poslato: juče u 17:34:09 »

    Citat

Jbm ti kineze, oni kad naprave i svemirski brod negde zafušere pa kosmonautima otpadaju dugmići i curi čorba i slične gluposti


нисам могао да се не насмејем, нека ми Бог опрости - такви смо ми. Ето, ја још нисам прешао преко новог моста - чекам да мало више возила пређу преко њега. Што је сигурно, сигурно је.

А о квалитету кинеске робе имали смо прилике да се уверимо у последњих двадесет и нешто година. Међутим, фотографија коју вам прилажем уз овај коментар је врхунац апсурда.

Чули сте да је и Индија једна од земаља које развијају високу свемирску технологију. Е па, ево, погледајте како то изгледа у Индији кад се капсула врати из свемира. Погледајте како је враћају у свемирски центар.

srsa:
Ма шта ми коментаришемо и неком се подсмевамо? Док се они баве свемирским програмом, ми зидамо "смрдљиве" и азбестне зграде, новоизграђени путеви су нам екстра квалитета, а Чукарички рукавац и Вишњичка "гов.ара" су оличење престонице на две реке.   kuku  kuku  kuku

Arsa:
 llll
--- Citat: srsa  18, 01, 2015, 15:38:42 posle podne ---Ма шта ми коментаришемо и неком се подсмевамо? Док се они баве свемирским програмом, ми зидамо "смрдљиве" и азбестне зграде, новоизграђени путеви су нам екстра квалитета, а Чукарички рукавац и Вишњичка "гов.ара" су оличење престонице на две реке.   kuku  kuku  kuku

--- Kraj citata ---

LSI:
Прочитам јутрос у вестима на "Б92" нешто па се изненадио - почели и они да објављују вицеве. Ево, просудите и сами:

"Poslednji primer koji hoću da navedem - raspolažemo podacima da će nekoliko lica pokušati da lažnim prijavama protiv Ministarstva unutrašnjih poslova tvrde lažno da su praćeni neki novinari u Republici Srbiji. Jedna novinarka koja je novinarka još iz vremena Slobodana Miloševića, dakle duže vreme novinarka u Srbiji, kazaće da je navodno praćena i to treba da se pojavi uskoro, za narednih nekoliko dana", rekao je Stefanović.

"Predstavnik jednog novinarskog udruženja, neću reći kojeg, treba u javnosti da se pojavi i da to kaže kao jednu skandaloznu stvar, iako ne postoje nikakvi dokazi niti se to ikada dogodilo", dodao je.

Kako je istakao, zbog toga će reagovati tužilaštvo, sprovešće se procedura i institucije će da urade svoj posao.


Мислим се нешто, шта би Стерија, Домановић, Нушић, Глишић и остали, дали да су имали овакве савременике?

Остала ми само дилема да ли је ово обичан виц или један од оних "црних". А бојим се, зацрниће нам...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju