E, ovako treba... > Россия
bobina za veterok 8
bugi:
Imam i ja ceo ispravan veterok
Kaze mi drug da su mu delovi identicni sa nekim modelom tomosa,mislim da je destka u pitanju
zankiki:
--- Citat: whitekangaroo 31, 03, 2014, 18:54:24 posle podne ---opet nije odgovor na moje filozofsko pitanje :)
gde si video 10ks za toliko mali novac?
--- Kraj citata ---
Kad platiš namotavanje bobine 60E, onda i nije tako malo sajkaca
whitekangaroo:
pa što mi ne odgovoriste na poruku ranije!? tamburanje
došao bih i kupio bobine od vas ili ceo motor, ne bih se mlatio sa namotavanjem bobina koje su me koštale 7400din sa kurirskom službom.
tačno je da za još dodatnih 60€ to više nije jeftino :D ali makar milan stupar kaže da će sad da manje troši jer je "jača varnica" a kad na to dodam i činjenicu daje kompresija kao iz bajke i onaj impeler sa početka teme, onda je sve zajedno to jako dobar vanbrodski motor.
ŠTETA je što sam prebrzo vukao poteze (jer moram hitno premeštati splav) i nisam čekao popravku ovog juneta, već sam kupio drugi vanbrodski motor, a ovaj prodajem: https://www.kupujemprodajem.com/Veterok-8-11765437-oglas.htm?filter_id=
tamiski pirat:
izvini druze nisam ranije video post .... ali bitno da si resio problem . poz
whitekangaroo:
pa... izgleda da nisam rešio problem. juče je stigla bobina i milan stupar kaže da NE RADI. okrenuo sam dotičnog vlasnika (po svemu sudeći prevaranta, ali da ne grešim dušu, čekam danas šta će mi reći) da najavim da će stići i poslao sam nazad za suboticu.
ipak, kako stoje stvari, zainteresovan sam za tvoj motor u delovima, pod pretpostavkom da je stariji tip (bez elektronike). možeš mi ostaviti telefon da te kontaktiram
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju