E, ovako treba... > Россия

bobina za veterok 8

<< < (2/6) > >>

bugi:
Imam i ja ceo ispravan veterok
Kaze mi drug da su mu delovi identicni sa nekim modelom tomosa,mislim da je destka u pitanju

zankiki:

--- Citat: whitekangaroo  31, 03, 2014, 18:54:24 posle podne ---opet nije odgovor na moje filozofsko pitanje :)

gde si video 10ks za toliko mali novac?

--- Kraj citata ---

Kad platiš namotavanje bobine 60E, onda i nije tako malo  sajkaca

whitekangaroo:
pa što mi ne odgovoriste na poruku ranije!?  tamburanje

došao bih i kupio bobine od vas ili ceo motor, ne bih se mlatio sa namotavanjem bobina koje su me koštale 7400din sa kurirskom službom.

tačno je da za još dodatnih 60€ to više nije jeftino :D ali makar milan stupar kaže da će sad da manje troši jer je "jača varnica" a kad na to dodam i činjenicu daje kompresija kao iz bajke i onaj impeler sa početka teme, onda je sve zajedno to jako dobar vanbrodski motor.

ŠTETA je što sam prebrzo vukao poteze (jer moram hitno premeštati splav) i nisam čekao popravku ovog juneta, već sam kupio drugi vanbrodski motor, a ovaj prodajem: https://www.kupujemprodajem.com/Veterok-8-11765437-oglas.htm?filter_id=

tamiski pirat:
izvini druze nisam ranije video post .... ali bitno da si resio problem . poz

whitekangaroo:
pa... izgleda da nisam rešio problem. juče je stigla bobina i milan stupar kaže da NE RADI. okrenuo sam dotičnog vlasnika (po svemu sudeći prevaranta, ali da ne grešim dušu, čekam danas šta će mi reći) da najavim da će stići i poslao sam nazad za suboticu.

ipak, kako stoje stvari, zainteresovan sam za tvoj motor u delovima, pod pretpostavkom da je stariji tip (bez elektronike). možeš mi ostaviti telefon da te kontaktiram

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju