E, ovako treba... > Россия

bobina za veterok 8

<< < (3/6) > >>

tamiski pirat:
moze druze , 061 323 88 89. imam ceo motor koji radi a imam i posebno plocu paljenja sa bobinama i platinama . to sam imao u rezervi ako mi ikad zatreba. sudeci da sada imam  veteroka, par cetvorki , jednu desetku i jednog evinruda  a pritom i besnu zenu vreme je da smanjujem kolekciju ......

whitekangaroo:
mislim da je besna žena presudila! :D i meni će moja uskoro, ali ovo smem samo krišom sa vama da podelim!

pa dooobro bre gde si sa tom pločom pre 10 dana!? pa video si poruku, kud ne odgovori ranije! što me ne spase da ne platim 7400din!?

prekjuče sam vratio za suboticu ploču sa bobinama jer milan stupar reče da ništa nisu uradili, da su samo pare uzeli. oni uradiše bobine (ovaj put stvarno) i vratiše za bgd.znači negativna kritika za elektrokim iz subotice - ne šaljite kod njih. juče milan stupar i js odosmo u servis za kosilice za travu u cara dušana, izmeriše bobine, platine i kondenzatore. sve vrednosti bile optimalne. tu se i završila priča o struji. motor je namontiran, štelovao ga je tričavih dva i po sata. potom je i skidao čizmu da zameni štift u čizmi... oteglo se na 9 radnih časova. odlepio sam.

kaže stupar da će sad u full-u naštelovan trošiti ispod 3L/h. namontiram ja jutros motor i pun gas uzvodno ka mostu, a on i značajno tiši i brz ko vetar. okačiću i yt samo da uploadujem.

tamiski pirat:
svaka cast majstori .... inace ja veteroka volim jako .... nema puno obrtaja al je zato jak ko mazga  i neunistiv.... ja sam mog prosle godine komplet remontovao ... nazalost sad ga prodajem jer nemam nikakvu namenu za njega posto sam promenio camac , a nekako mi je steta da stoji u cosku ......

whitekangaroo:
na oko prelepo izgleda, koliko ga ceniš?

tamiski pirat:
realna cena 180 evra sa papirima , za 230 ide jos jedan kompletan koji radi ali nema papire .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju