E, ovako treba... > Elektro motori u nautici i ...

Nova vrsta bateriji - jednom za čitav život

(1/3) > >>

LSI:
 FENOMENALNO: Ove baterije možete puniti koliko god puta hoćete

Svaka kuća ima uređaje koji još uvek funkcionišu uz pomoć AA baterija, a sa ovom vrstom nikada vam se neće desiti da ostanete bez njih, jer se pune preko USB priključka.


Problem sa istrošenim baterijama bi uskoro mogao postati prošlost. Nove AA baterije, u sebi imaju USB priključak preko kojih se jednostavno mogu napuniti kada se istroše, i više vam se nikada neće desiti da ostanete bez baterije u daljinskom upravljaču na primer.

Svaka kuća ima uređaje koji još uvek funkcionišu uz pomoć ovih baterija, i veoma je iritantno kada se one istroše. Veoma su jeftine, i dovoljno je da ih kupite jednom, jer ih možete puniti koliko god puta hoćete.

USB baterije su sigurno jedne od najboljih koje trenutno postoje, i sigurno će vam olakšati život. Savršene su za one koje često putuju ili kampuju.

Vreme između punjenja je dugačko, pa ih nećete puniti tako često, a možete ih poručiti sa Amazona po ceni od 7.99 dolara.

http://www.telegraf.rs/hi-tech/978379-fenomenalno-ove-baterije-mozete-puniti-koliko-god-puta-hocete-foto

(Telegraf.rs / Izvor: welldonestuff.com)

budayu:
ljudi,ako neko narucuje,neka mi se javi..i ja bi narucio ali ...ucestvao bi u troskovima...pozdrav

ladjaVlajko:
http://www.aliexpress.com/item/2pc-1set-TangsFire-USB-Rechargeable-1-2V-AA-Batteries-1450mAh-Capacity-International-standard-battery-Free-shipping/750723593.html

budayu:
hvala Vlajko....

georgije:
Khm, pardoniram...

A sta ovde ima 'revolucionarno' ? Jedino je nacin punjenja interesantan a opet vrlo obavezujuc: ne da ti treba izvor struje vec ti treba i kompjuter
e da bi 5V sa USB konektora nekom (jeftinom i nepreciznom) elektronikom bilo smanjeno na nekih 1.5V - 1.8V za punjenje ove igracke.
I da, sasvim dozivotno, kao i bilo koji drugi proizvod: dok je ispravna baterija, punice se i bice i struje :D
Samo odredjeni i to mali potrosaci ce raditi na 1,2V ozbiljniji potrosac tipa foto-aparata i sl. se nece ni probuditi, za njega je ova baterija vec gecrkt.
NiMH baterije su poznate po tome da dnevno izgube i do 4% svog nominalnog kapaciteta - ovde sasvim prosecnih 1450mAh
Ne bacajte pare. Bolje kupite litijum-jonske i novije tipove baterija. A procunjajte i neki sajt gde se prikazuju testovi raznih baterija/proizvodjaca.

 hi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju