Autor Tema: Nepotopiva stakloplasticna jahtica/jedrilica 7 m  (Pročitano 1902 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže nauticant

  • Titelski sokozder
  • ****
  • Poruke: 158
Nepotopiva stakloplasticna jahtica/jedrilica 7 m
« poslato: 30, 06, 2013, 21:14:11 posle podne »
Cena: 5 500 eur
Lokacija:
Beograd (011)
Stakloplastika, jedrilicarsko korito, camac napravljen i prvi put porinut 2005, vrlo komforna kabina sa 4 tapacirana lezaja, sudopera, voda (rezervoar 100 l) i struja instalirana (navigaciona svetla, kabina i dr. ), soalrni panel sa kontrolerom, kuhinjica sa novim plinskim resoom, veliki astal za kokpit i kabinu, hemijski toalet, sidrena soha, sidro, sklopiva krmena platforma, spirun, pravo jedrilicarsko kormilo, motor u bunaru-nema zalivanja talasa sa krme,

CAMAC JE NEPOTOPIV SA 12 VODONEPROPUSTNIH KOMORA . Tip korita Dado 23. Cena za camac sa motorom T 4 je 5500 Eur. BEZ ULAGANJA, PODVODNI DEO NEDAVNO DETALJNO SREDJEN I ZASTICEN.

Opciono (ne ulazi u ovu cenu) Honda 8 (2003) siva okrugla kapa redovno odrzavana i u savrsenom stanju. Ova Honda je upisana u plovidbenu kao pogon camca. Kao opcija moze i dvoosovnska registrovana prikolica kojom je ovo plovilo vozeno u Grcku i Crnu Goru.

Fotografije su iz perioda gradnje, porinuca i prvog putovanja na Djerdap.

Ovaj camac se prodaje i kao jedrilica sa kompletnom opremom za jedrenje. Alu jarbol 8.5m, Cetiri jedra (glavno flok i olujno 2009 god, genaker 2011 god), nove skote Lyros 2012god. novi svedski prohromski vicevi Andersen...

Ovaj oglas je postavljen u saradnji sa mojaladja.com. Obavezno pogledajte ovaj portal za ljubitelje nautike gde možete potražiti savete u forumima, chatovati sa ljubiteljima vode i pronaći korisna uputstva, knjige i druge informacije u veži sa plovidbom.