NAUTIČKI E-SHOP > E - shop

Meguiars kozmetika za plovila

(1/3) > >>

Robinho10:
Na prodaju vrhunska americka kozmetika za plovila firme Meguiars

Polir pasta (gruba) za brodove Meguiars MARINE/RV PRO GRADE POWER CUT
Meguiars "NEW PROFESSIONAL" grupa proizvoda je nova "specijalizovana" grupa proizvoda za profesionalne detailere. Ova nova, super brza polir pasta uklanja sitne ogrebotine i teže oksidacije bez upotrebe teških tradicionalnih sredstava za čiščenje. Osmišljena je za brzu i efikasnu zaštitu fiberglassa i geliranih površina na brodovima i kamp-prikolicama

945ml  cena je 50e

3.78l cena je 130e

Polir pasta (fina) za brodove Meguiars MARINE ONE STEP COMPOUND
Ova agresivna, ali za površinu na koju se nanosi sigurna, polir pasta će očistiti i vratiti sjaj na geliranim površinama u jednom koraku. Uklanja umereno teške oksidacije, ogrebotine, mrlje i ostatke "teške" vode na svim obojenim i geliranim fiberglass površinama na brodovima i kamp-kućicama. Obnavlja boju i ostavlja bogat sjaj na tretiranim površinama. Postiže neverovatne rezultate ručnim ili masinskim poliranjem.

945ml cena je 45e

Polir pasta za brodove za visoki sjaj Meguiars BOAT/RV POLISH
Vraća briljantan sjaj na fiberglas i obojenim površinama na brodovima i kamperima nakon čišćenja. Obnavlja vredna ulja koja "hrane" i neguju fiberglas i obojene površine. Posebno delotvoran na tamnim bojama.
Omiljena kod proizvođača brodova i kampera u svetu, broj 45 polir pasta sadrži bogata ulja za poliranje koja hrane pore na gel coatu, stvarajući visoki završni sjaj.
Koja je razlika između poliranja i voskanja? Poliranje se najbolje može opisati kao osveživač koji vraća vredna ulja koja hrane i gel coat i fiberglas površine stvarajući briljantan visoki sjaj. Voskanje štiti visoki sjaj od konataminata iz okoline.
* Koristite tek nakon što je površina očišćena.

473ml cena je 25e

Polir pasta za metalne delove na brodu Meguiars METAL POLISH
Polir pasta za metalne površine formulisana je za lako čiščenje mrlja, oksidacija i degradacija na površinama te za poliranje u jednom koraku sa efektom ogledala. Anti-korozivna tehnologija zadržava sjaj na svim metalnim površinama, uključujući i one od nerđajućeg čelika i aluminijuma. Ova nova tehnologija je razvijena za brže i sigurnije čišćenje od tradicionalnih jakih abrazivnih sredstava.

396g cena je 35e

Vosak brzi za brodove u spreju Meguiars QUIK SPRAY WAX
Voskira Vaš brod kako ga sušite i stvara briljantan sjaj i dodaje zaštitu voska. Koristite ga na mokroj ili suvoj površini. Brzo i jednostavno održava sjaj između redovnog voskanja. Pogodan za upotrebu na fiberglassu, obojenim površinama, površinama od nerđajućeg čelika, čistim plastičnim površinama i drugim ne-poroznim površinama (Ne koristiti na staklenim prozorima!). Koristite vosak tek nakon što je površina očišćena i obnovljena (ne treba biti detaljno očišćena).

473ml cena je 25e

Vosak čisti sa karnaubom za brodove Meguiars BOAT/RV PURE WAX
Omiljen kod proizvođača brodova i kampera u svetu. Ovaj broj 56 čisti vosak mešavina je čistog brazilskog carnauba voska, polimera i smole kako bi osigurao istaknut sjaj i dugotrajan zaštitu. Ovaj vosak zapravo produbljuje sjaj dobijen sa Meguiar’s 45 Pure Polishom. Siguran, delotvoran i jednostavan za korištenje na svim fiberglas i gel coat površinama. Štiti protiv ultraljubičastih zraka.
* Koristite vosak tek nakon što je površina očišćena i obnovljena.

473ml cena je 30e

Vosak za brodove Meguiars FLAGSHIP MARINE PASTE WAX
Značajno obnavlja boju i daje sjaj na "fiberglassu" i gelom prevučenim površinama. Delotvoran u uklanjanju lakše oksidacije i mutnoće na površinama, obnavljanju sjaja te kao dodatna zaštita od UV oštećenja.
* Koristite vosak tek nakon što je površina u potpunosti očišćena.


Cvrst 311g cena je 60e


Tecni 945ml cena je 50e

Vosak za brodove "3 u 1" čisti, daje sjaj, zaštićuje Meguiars ONE STEP BOAT/RV CLEANER WAX LIQUID
Ne-abrazivna formula ("3 u 1") koja u jednom koraku čisti, polira i štiti sva plovila i kamp-prikolice. Uklanja laganu oksidaciju, manje ogrebotine i tzv. "swirlove". Pruža dugotrajnu zaštitu od soli, korozije i UV zraka.

Tecni 473ml cena je 30e

Tecni 3.78l cena je 90e

Cvrsti 396g cena je 35e

Gel za pranje brodova i kampera (koncentrat 533:1) Meguiars BOAT/RV GEL WASH
Biorazgradivi gel za pranje broda i kampera skida čađ, nečistoće, mrlje od morske vode, prljavštinu, ptičji izmet i ostale "kontaminirane" nečistoće. "Sheeting action" uvelike smanjuje vreme sušenja. Ne skida vosak.
HZTA, klasa: 050-03-01/11-4078

473ml cena je 20e

3.78l cena je 65e
UDHIH
Šampon i osveživač za brodove Meguiars FLAGSHIP BOAT WASH SHAMPOO AND CONDITIONER
Spoj šampona i osveživača/regeneratora koji čisti i osvežuje površine od fiberglasa i gel-coat površine, ostavljajući ih blistavo sjajnim. Osveživač će ostaviti površine tako glatke da će voda s njih kliziti bez zadržavanja što će Vam značajno smanjiti vreme za brisanje i sušenje. Biorazgradiv i siguran za okolinu. Kombinacija aloe i ulja omogućuva snažno osvežavanje površina.


473ml cena je 25e

Šampon sa voskom "premium" za brodove (konc. 266:1) Meguiars FLAGSHIP PREMIUM WASH & WAX
Voskajte Vaš brod dok ga perete!
Meguiar’s Flagship Premium Wash-N-Wax koristi ekskluzivnu mešavinu carnaube i sintetskih polimera za dodavanje sloja vosak zaštite, dok u isto vreme daje sjajne rezultate čišćenja.
Naša napredna formula ne samo da uklanja so, prljavštinu, izmet ptica, brodske otpatke, već i štiti od soli i korozije iz vazduha, sunčevih ultraljubičastih zraka te ostavlja briljantan sjaj bez „crta“. Idealan za teško dostupna područja i ne zahteva dodatno trljanje!
Biorazgradivi i n- deterdžent, siguran za čestu upotrebu na svim površinama, uključujući, fiberglas, gel coat, metal, platno, lepak, čiste plastike i vinil. To je savršen izbor za korištenje u svim lukama i tokom plovidbe.
UPUTSTVO: Za najbolje rezultate, primijeniti na ohlađenoj površini. Uspite 2 čepa proizvoda u 4 litre vode u kantu. Isperite brodom površinu temeljno sa slatkom vodom, zatim nanesite proizvod sa čistom rukavicom ili mekom četkom za pranje. Čistite jedan po jedan deo i nemojte dopustiti da se proizvod osuši. Isperite sa mlazom slatke vode što će vam pomoći I  smanjiti vreme sušenja. Obrišite preostalu vodu odmah s čistom 100% pamučnim , frotirnim peskirom ili krpom do mikrofibera.
SAVJET: Meguiar’s Flagship Premium Wash-N-Wax je odlično rešenje za brzo i jednostavno rešenje pranja i voskirnja odjednom, ali nikada ne bi trebao zauzeti mesto redovnog voskanja. Za maksimalnu zaštitu i sjaj koristite Meguiar’s Flagship Premium Marine Wax (broj 63) 3 do 4 puta godišnje.


945ml cena je 50e

Komplet za održavanje broda (šampon, vosak, brzi čistač, aplikator) Meguiars FLAGSHIP NEW BOAT OWNER'S KIT
pranje - čišćenje – poliranje - zaštita – održavanje
Komplet za svakog novog vlasnika broda koji želi koristiti i održavati svoju novu investicije. Tri specijalizovana proizvoda + sundjer će vam pomoći da brod izglada konstantno kao nov.
Naš sveobuhvatni niz sastavljen od visoko-kvalitetnih proizvoda pokriva svaki deo Vašega novog broda te omogućuje vrhunsku negu i očuvanje za Vašu investiciju.
Komplet sadrži:
- Hi-Tech Applicator Pad - Ultra mekan sundjer za primenu sa tecnoscu ili pastom. Siguran za sve brodove. Može se oprati i ponovno koristiti.
- Flagship™ Premium Marine Wash - Ovaj vrhunski šampon sadrži bogate sastojke koji poboljšavaju pranje. Biorazgradiva formula podiže prašinu, sol, prljavštinu, izmet ptica i druge sveže kontaminante. Ne skida vosak. “Sheeting action” uvelike smanjuje vrijeme sušenja.
- Flagship™ Premium Marine Wax - dramatično poboljšava boju i sjaj. Daje dugotrajnu zaštitu. Uklanja mutnoću, lagane oksidacije, manje swirlove. Specijalno formuliran za zaštitu gel coat površina od UV oštećenja.
- Flagship Ultimate Detailer™ - dizajniran za brzo uklanjanje prljavština, nečistoća, mrlja i ostalih svježih kontaminata te istovremen daje duboki sjaj i dugotrajnu polimersku zaštitu. Koristiti na svim površinama vašeg broda, uključujući gel coat, metal i plastika dajući izgled kao da je upravo oprano.

Cena za komplet je 75e

Kontakt preko pp, mailom na dusko.banjac@gmail.com ili na 064/40 80 999

ladjaVlajko:

--- Citat: Robinho10  14, 01, 2013, 22:10:29 posle podne ---Na prodaju vrhunska americka kozmetika za plovila firme Meguiars
Polir pasta (gruba) za brodove Meguiars MARINE/RV PRO GRADE POWER CUT
Meguiars "NEW PROFESSIONAL" grupa proizvoda je nova "specijalizovana" grupa proizvoda za profesionalne detailere.

--- Kraj citata ---

Duško izvini ... ali šta su to "detaileri" ?

Robinho10:
Detailing je termin koji se odomacio u svetu automobila a koji znaci detaljno sredjivanje u sta spadaju poliranje, voskiranje, sredjivanje enterijera...detaileri su ljudi koji se bave tim poslom. Kako to izgleda mozes da vidis na linku koji je u mom potpisu

dugamm:
Da li postoji neki polis za sitne ogrebotine plastike u kolima , u kokpitu ?

Robinho10:
Postoji ovako nesto
Sredstvo za poliranje i čišćenje plastičnih površina (antistaticki) Meguiars PLASTIC POLISH
Čisti, obnavlja i polra sve plastične površine. Antistatički premaz koji odbija prašinu. Siguran i dekotvoran na akrilnim i polikarbonatnim površinama. Idealno za plovila, kamp kućice, automobile, motocikle i vazduhoplove.


236ml cena je 25e

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju