Autor Tema: Meguiars kozmetika za plovila  (Pročitano 13269 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Robinho10

  • Brodski mali
  • *
  • Poruke: 13
  • Pol: Muškarac
  • Pro Detailing Team
    • Pro Detailing Team
Meguiars kozmetika za plovila
« poslato: 14, 01, 2013, 22:10:29 posle podne »
Na prodaju vrhunska americka kozmetika za plovila firme Meguiars

Polir pasta (gruba) za brodove Meguiars MARINE/RV PRO GRADE POWER CUT
Meguiars "NEW PROFESSIONAL" grupa proizvoda je nova "specijalizovana" grupa proizvoda za profesionalne detailere. Ova nova, super brza polir pasta uklanja sitne ogrebotine i teže oksidacije bez upotrebe teških tradicionalnih sredstava za čiščenje. Osmišljena je za brzu i efikasnu zaštitu fiberglassa i geliranih površina na brodovima i kamp-prikolicama

945ml  cena je 50e

3.78l cena je 130e

Polir pasta (fina) za brodove Meguiars MARINE ONE STEP COMPOUND
Ova agresivna, ali za površinu na koju se nanosi sigurna, polir pasta će očistiti i vratiti sjaj na geliranim površinama u jednom koraku. Uklanja umereno teške oksidacije, ogrebotine, mrlje i ostatke "teške" vode na svim obojenim i geliranim fiberglass površinama na brodovima i kamp-kućicama. Obnavlja boju i ostavlja bogat sjaj na tretiranim površinama. Postiže neverovatne rezultate ručnim ili masinskim poliranjem.

945ml cena je 45e

Polir pasta za brodove za visoki sjaj Meguiars BOAT/RV POLISH
Vraća briljantan sjaj na fiberglas i obojenim površinama na brodovima i kamperima nakon čišćenja. Obnavlja vredna ulja koja "hrane" i neguju fiberglas i obojene površine. Posebno delotvoran na tamnim bojama.
Omiljena kod proizvođača brodova i kampera u svetu, broj 45 polir pasta sadrži bogata ulja za poliranje koja hrane pore na gel coatu, stvarajući visoki završni sjaj.
Koja je razlika između poliranja i voskanja? Poliranje se najbolje može opisati kao osveživač koji vraća vredna ulja koja hrane i gel coat i fiberglas površine stvarajući briljantan visoki sjaj. Voskanje štiti visoki sjaj od konataminata iz okoline.
* Koristite tek nakon što je površina očišćena.

473ml cena je 25e

Polir pasta za metalne delove na brodu Meguiars METAL POLISH
Polir pasta za metalne površine formulisana je za lako čiščenje mrlja, oksidacija i degradacija na površinama te za poliranje u jednom koraku sa efektom ogledala. Anti-korozivna tehnologija zadržava sjaj na svim metalnim površinama, uključujući i one od nerđajućeg čelika i aluminijuma. Ova nova tehnologija je razvijena za brže i sigurnije čišćenje od tradicionalnih jakih abrazivnih sredstava.

396g cena je 35e

Vosak brzi za brodove u spreju Meguiars QUIK SPRAY WAX
Voskira Vaš brod kako ga sušite i stvara briljantan sjaj i dodaje zaštitu voska. Koristite ga na mokroj ili suvoj površini. Brzo i jednostavno održava sjaj između redovnog voskanja. Pogodan za upotrebu na fiberglassu, obojenim površinama, površinama od nerđajućeg čelika, čistim plastičnim površinama i drugim ne-poroznim površinama (Ne koristiti na staklenim prozorima!). Koristite vosak tek nakon što je površina očišćena i obnovljena (ne treba biti detaljno očišćena).

473ml cena je 25e

Vosak čisti sa karnaubom za brodove Meguiars BOAT/RV PURE WAX
Omiljen kod proizvođača brodova i kampera u svetu. Ovaj broj 56 čisti vosak mešavina je čistog brazilskog carnauba voska, polimera i smole kako bi osigurao istaknut sjaj i dugotrajan zaštitu. Ovaj vosak zapravo produbljuje sjaj dobijen sa Meguiar’s 45 Pure Polishom. Siguran, delotvoran i jednostavan za korištenje na svim fiberglas i gel coat površinama. Štiti protiv ultraljubičastih zraka.
* Koristite vosak tek nakon što je površina očišćena i obnovljena.

473ml cena je 30e

Vosak za brodove Meguiars FLAGSHIP MARINE PASTE WAX
Značajno obnavlja boju i daje sjaj na "fiberglassu" i gelom prevučenim površinama. Delotvoran u uklanjanju lakše oksidacije i mutnoće na površinama, obnavljanju sjaja te kao dodatna zaštita od UV oštećenja.
* Koristite vosak tek nakon što je površina u potpunosti očišćena.


Cvrst 311g cena je 60e


Tecni 945ml cena je 50e

Vosak za brodove "3 u 1" čisti, daje sjaj, zaštićuje Meguiars ONE STEP BOAT/RV CLEANER WAX LIQUID
Ne-abrazivna formula ("3 u 1") koja u jednom koraku čisti, polira i štiti sva plovila i kamp-prikolice. Uklanja laganu oksidaciju, manje ogrebotine i tzv. "swirlove". Pruža dugotrajnu zaštitu od soli, korozije i UV zraka.

Tecni 473ml cena je 30e

Tecni 3.78l cena je 90e

Cvrsti 396g cena je 35e

Gel za pranje brodova i kampera (koncentrat 533:1) Meguiars BOAT/RV GEL WASH
Biorazgradivi gel za pranje broda i kampera skida čađ, nečistoće, mrlje od morske vode, prljavštinu, ptičji izmet i ostale "kontaminirane" nečistoće. "Sheeting action" uvelike smanjuje vreme sušenja. Ne skida vosak.
HZTA, klasa: 050-03-01/11-4078

473ml cena je 20e

3.78l cena je 65e
UDHIH
Šampon i osveživač za brodove Meguiars FLAGSHIP BOAT WASH SHAMPOO AND CONDITIONER
Spoj šampona i osveživača/regeneratora koji čisti i osvežuje površine od fiberglasa i gel-coat površine, ostavljajući ih blistavo sjajnim. Osveživač će ostaviti površine tako glatke da će voda s njih kliziti bez zadržavanja što će Vam značajno smanjiti vreme za brisanje i sušenje. Biorazgradiv i siguran za okolinu. Kombinacija aloe i ulja omogućuva snažno osvežavanje površina.


473ml cena je 25e

Šampon sa voskom "premium" za brodove (konc. 266:1) Meguiars FLAGSHIP PREMIUM WASH & WAX
Voskajte Vaš brod dok ga perete!
Meguiar’s Flagship Premium Wash-N-Wax koristi ekskluzivnu mešavinu carnaube i sintetskih polimera za dodavanje sloja vosak zaštite, dok u isto vreme daje sjajne rezultate čišćenja.
Naša napredna formula ne samo da uklanja so, prljavštinu, izmet ptica, brodske otpatke, već i štiti od soli i korozije iz vazduha, sunčevih ultraljubičastih zraka te ostavlja briljantan sjaj bez „crta“. Idealan za teško dostupna područja i ne zahteva dodatno trljanje!
Biorazgradivi i n- deterdžent, siguran za čestu upotrebu na svim površinama, uključujući, fiberglas, gel coat, metal, platno, lepak, čiste plastike i vinil. To je savršen izbor za korištenje u svim lukama i tokom plovidbe.
UPUTSTVO: Za najbolje rezultate, primijeniti na ohlađenoj površini. Uspite 2 čepa proizvoda u 4 litre vode u kantu. Isperite brodom površinu temeljno sa slatkom vodom, zatim nanesite proizvod sa čistom rukavicom ili mekom četkom za pranje. Čistite jedan po jedan deo i nemojte dopustiti da se proizvod osuši. Isperite sa mlazom slatke vode što će vam pomoći I  smanjiti vreme sušenja. Obrišite preostalu vodu odmah s čistom 100% pamučnim , frotirnim peskirom ili krpom do mikrofibera.
SAVJET: Meguiar’s Flagship Premium Wash-N-Wax je odlično rešenje za brzo i jednostavno rešenje pranja i voskirnja odjednom, ali nikada ne bi trebao zauzeti mesto redovnog voskanja. Za maksimalnu zaštitu i sjaj koristite Meguiar’s Flagship Premium Marine Wax (broj 63) 3 do 4 puta godišnje.


945ml cena je 50e

Komplet za održavanje broda (šampon, vosak, brzi čistač, aplikator) Meguiars FLAGSHIP NEW BOAT OWNER'S KIT
pranje - čišćenje – poliranje - zaštita – održavanje
Komplet za svakog novog vlasnika broda koji želi koristiti i održavati svoju novu investicije. Tri specijalizovana proizvoda + sundjer će vam pomoći da brod izglada konstantno kao nov.
Naš sveobuhvatni niz sastavljen od visoko-kvalitetnih proizvoda pokriva svaki deo Vašega novog broda te omogućuje vrhunsku negu i očuvanje za Vašu investiciju.
Komplet sadrži:
- Hi-Tech Applicator Pad - Ultra mekan sundjer za primenu sa tecnoscu ili pastom. Siguran za sve brodove. Može se oprati i ponovno koristiti.
- Flagship™ Premium Marine Wash - Ovaj vrhunski šampon sadrži bogate sastojke koji poboljšavaju pranje. Biorazgradiva formula podiže prašinu, sol, prljavštinu, izmet ptica i druge sveže kontaminante. Ne skida vosak. “Sheeting action” uvelike smanjuje vrijeme sušenja.
- Flagship™ Premium Marine Wax - dramatično poboljšava boju i sjaj. Daje dugotrajnu zaštitu. Uklanja mutnoću, lagane oksidacije, manje swirlove. Specijalno formuliran za zaštitu gel coat površina od UV oštećenja.
- Flagship Ultimate Detailer™ - dizajniran za brzo uklanjanje prljavština, nečistoća, mrlja i ostalih svježih kontaminata te istovremen daje duboki sjaj i dugotrajnu polimersku zaštitu. Koristiti na svim površinama vašeg broda, uključujući gel coat, metal i plastika dajući izgled kao da je upravo oprano.

Cena za komplet je 75e

Kontakt preko pp, mailom na dusko.banjac@gmail.com ili na 064/40 80 999
« Poslednja izmena: 15, 01, 2013, 07:07:31 pre podne Robinho10 »

Van mreže ladjaVlajko

  • Administrator
  • Rečni Drekavac
  • *****
  • Poruke: 326
  • Pol: Muškarac
  • Veličina: 23cm
Odg: Meguiars kozmetika za plovila
« Odgovor #1 poslato: 14, 01, 2013, 23:13:22 posle podne »
Na prodaju vrhunska americka kozmetika za plovila firme Meguiars
Polir pasta (gruba) za brodove Meguiars MARINE/RV PRO GRADE POWER CUT
Meguiars "NEW PROFESSIONAL" grupa proizvoda je nova "specijalizovana" grupa proizvoda za profesionalne detailere.

Duško izvini ... ali šta su to "detaileri" ?

Van mreže Robinho10

  • Brodski mali
  • *
  • Poruke: 13
  • Pol: Muškarac
  • Pro Detailing Team
    • Pro Detailing Team
Odg: Meguiars kozmetika za plovila
« Odgovor #2 poslato: 15, 01, 2013, 07:02:54 pre podne »
Detailing je termin koji se odomacio u svetu automobila a koji znaci detaljno sredjivanje u sta spadaju poliranje, voskiranje, sredjivanje enterijera...detaileri su ljudi koji se bave tim poslom. Kako to izgleda mozes da vidis na linku koji je u mom potpisu

Van mreže dugamm

  • Oficir sa Malih Voda
  • ****
  • Poruke: 179
  • Pol: Muškarac
  • BULKA , BG-626E ,Marina "Ada Ciganlija"
Odg: Meguiars kozmetika za plovila
« Odgovor #3 poslato: 15, 01, 2013, 18:35:22 posle podne »
Da li postoji neki polis za sitne ogrebotine plastike u kolima , u kokpitu ?
Ploviti se mora , ziveti ne !

Van mreže Robinho10

  • Brodski mali
  • *
  • Poruke: 13
  • Pol: Muškarac
  • Pro Detailing Team
    • Pro Detailing Team
Odg: Meguiars kozmetika za plovila
« Odgovor #4 poslato: 15, 01, 2013, 21:35:35 posle podne »
Postoji ovako nesto
Sredstvo za poliranje i čišćenje plastičnih površina (antistaticki) Meguiars PLASTIC POLISH
Čisti, obnavlja i polra sve plastične površine. Antistatički premaz koji odbija prašinu. Siguran i dekotvoran na akrilnim i polikarbonatnim površinama. Idealno za plovila, kamp kućice, automobile, motocikle i vazduhoplove.


236ml cena je 25e

Van mreže HOGAR

  • Kapitalac Dunavski
  • *******
  • Poruke: 1444
  • Pol: Muškarac
  • www.mojaladja.com
    • Hogar Strasni
  • Brod tip: Djena ship ''Hrabri''
  • Marina: ''Nautek'' Zemun
  • Veličina: 11 m
Odg: Meguiars kozmetika za plovila
« Odgovor #5 poslato: 16, 01, 2013, 11:19:27 pre podne »
I najvaznije,za forumase 10 posto popusta,ako se ne varam,ili se varam  sha sajkaca
Kolumbo ko ti dade ladju, j.... te radoznala

Van mreže Robinho10

  • Brodski mali
  • *
  • Poruke: 13
  • Pol: Muškarac
  • Pro Detailing Team
    • Pro Detailing Team
Odg: Meguiars kozmetika za plovila
« Odgovor #6 poslato: 16, 01, 2013, 21:13:04 posle podne »
Za sada ne  no125 kasnije ćemo da vidimo, zavisi od broja porudzbina

Van mreže HOGAR

  • Kapitalac Dunavski
  • *******
  • Poruke: 1444
  • Pol: Muškarac
  • www.mojaladja.com
    • Hogar Strasni
  • Brod tip: Djena ship ''Hrabri''
  • Marina: ''Nautek'' Zemun
  • Veličina: 11 m
Odg: Meguiars kozmetika za plovila
« Odgovor #7 poslato: 17, 01, 2013, 09:20:11 pre podne »
Ko dodje na forum mora da da popust  taz,inace cu da okrenem par telefona pa ce da krenu razna reklamiranja ,ovdi,normalno u evrima,i normalno bez popusta  lol lol lol
Kolumbo ko ti dade ladju, j.... te radoznala

Van mreže STG

  • Drekavac sa Srednjih voda
  • ********
  • Poruke: 2738
  • Pol: Muškarac
Odg: Meguiars kozmetika za plovila
« Odgovor #8 poslato: 17, 01, 2013, 09:42:15 pre podne »
Ko dodje na forum mora da da popust  taz,inace cu da okrenem par telefona pa ce da krenu razna reklamiranja ,ovdi,normalno u evrima,i normalno bez popusta  lol lol lol
Zasto neko mora da ponudi popust?
Sto vise reklamiranja-veca konkurencija-nize cene.
Prodavci ce se tada utrkivati da imaju sto vise musterija koje ce privuci,kako drugacije nego popustima...

Van mreže Robinho10

  • Brodski mali
  • *
  • Poruke: 13
  • Pol: Muškarac
  • Pro Detailing Team
    • Pro Detailing Team
Odg: Meguiars kozmetika za plovila
« Odgovor #9 poslato: 02, 02, 2013, 12:06:55 posle podne »
Mala dopuna asortimana
Sredstvo za brzo čišćenje svih površina na brodu Meguiars QUIK CLEAN MARINE
Brzo i sigurno uklanja sveže mrlje od vode, taloge minerala, soli, brodskog smeća i drugih kontaminata. Jednostavan za korištenje - naprskati i obrisati. Održava visoki sjaj Vašeg broda između pranja.


473ml cena je 20e
Sredstvo za čiščenje masnih i tvrdokornih mrlja na trupu i palubi broda Meguiars NON SKID DECK CLEANER
Snažan čistač i odmaščivać napravljen za čišćenje i odmašćivanje grubih površina. Sigurna, netoksična formula će ukloniti crne crte, masni film, masnoće, prljavštine i tvrdokorne mrlje. Čisti i gladak trup, poboljšava brodu performanse. Siguran na fiberglasu i za okolinu, bez VOC-a.



945ml cena je 35e

Sredstvo za čiščenje platnenih površina na brodu u spreju Meguiars CANVAS CLEANER (SPRAY)
Meguiar’s Canvas Cleaner delotvorno uklanja prljavštinu i mrlje sa platna i tkanina bez jakih hemijskih sredstava, kao što je npr. izbejivac. Uklanja nečistoću i mrlje od ulja, vazelina, ptičjeg izmeta, kafe i sl. te vraća materijal u svoj prvobitni izgled. Siguran za okolinu i biorazgradiv. Ovo je savršeno sredstvo za prekrivače brodova i tende!



473ml cena je 25e

Sredstvo za čišćenje i obnavljanje gumenih i plastičnih površina na brodu Meguiars BOAT VINYL&RUBBER CLEANER/CONDITIONER
Čisti, revitalizira i štiti vinilne i gumene površine u jednom koraku. Odbija refleksije štetnih UV zraka koje mogu isušiti ili ispucati površine.






473ml cena je 30e
3.78l cena je 100e

Sredstvo za skidanje umerenih oksidacija, ogrebotina, mrlja i vode Meguiars HEAVY DUTY OXIDATION REMOVER
Oxidation remover obnavlja originalnu boju na starim fiberglas i gel coat površinama skidajući površinske degradacije. Formulisan sa obogaćenim hranjivim uljima za poboljšanje završne obrade i sve slabijih starih abrazivnih sredstava.
- sigurno uklanja lagane oksidacije, mrlje od vode i ogrebotine na gel coat površinama
- obnavlja boju dajući joj sjaj i blistavost
- uklanja površinske nepravilnosti


 

473ml cena je 30e
3.78l cena je 90e

Sredstvo za uklanjanje vodenih mrlja Meguiars HARD WATER SPOT REMOVER
Gusto sredstvo sa formulom koja omogućava dugo zadržavanje na površini koja se čisti, ostaje i na okolnim površinama čime olakšava čišćenje nečistoća od vodenih kapljica. Nova tehnologija kemijski obrađuje i podiže mineralne naslage i štiti površine od budućih ostataka od kapljica vode. Lagano nanesite i jednostavno obrišite.



473ml cena je 35e

Sredstvo za zaštitu za sve metalne površine na brodu (sprej) Meguiars METAL GUARD (AEROSOL)
Revolucionarna tehnologija sa specijalnom  formulom koja omogućuje dugo trajanje i jedna je od najizdržljivijih zaštita danas na tržištu.
- Sigurna za sve metale
- Pruža zaštitni sloj na površini koji će spriječiti koroziju od soli, vodene mrlje, gubitak boje, požutljivanje...
- Premaz je mikroskopski i ne ostavlja na površini osjećaj  "masne" zaštite.
- Čisti i polira površinu dajući joj sjaj
- Za razliku od ostalih proizvoda ne ostavlja površinu neprirodnog izgleda. Dugotrajna zaštita.
- zaštićuje i polira sve metalne površine
- jednostavan za upotrebu i suši se bez ikakvih tragova



397g cena je 50e

 Sredstvo za čiščenje "gumenjaka" Meguiars INFLATABLE BOAT CLEANER
- Pogodno za čiščenje gumenjaka (tvrdih i krutih) i kajaka.
- Brzo i jednostavno uklanja nečistoće i prljavština sa vašeg gumenjaka bez oštećenja površine
- obnavlja i vraća sjaj
- siguran i na hypalon i PVC površinama
- Ekološki sigurna i biorazgradiv
- uklanja prljavštinu, ostatke ptičjeg izmeta, ulja, masti i ostalih mrlja te vraća Vaš gumenjak u prvobitno stanje



473ml cena je 25e

Ulje za čiščenje i osveživanje drvenih površina Meguiars GOLD TEAK OIL
Štiti tikovinu, "pomlađuje" i daje prirodnu zlatnu drvenu boju. Sprečava isušivanje drva od spoljasnjih uticaja.
Omiljena kod proizvođača brodova i kampera u svetu, broj 46 GOLD TEAK OIL je formulisan kako bi dubinski očistio i osvežio tikovinu. Obnavlja bogatu, zlatnu boju i čuva drvene ograde, pokrove, stepenice, držače i terase da izgledaju kao novi ako se koristi redovno. Ne sadrži silikone, polimere ili voskove koji mogu oštetiti ili izblediti drvo/tikovinu. Sigurno za korištenje na unutrasnjim I spoljasnjim tikovinama. Neće razbiti polisulfidne brtve tikovine na palubi. Neće ostrugati, oguliti ili ispucati tikovinu.



473ml cena je 30e

Komplet za skidanje oksidacije na brodovima Meguiars BOAT/RV OXIDATION REMOVAL KIT
Specijalizovni sastav u 3 koraka koji će delotvorno obnoviti sve fiberglas i gel-coat površine. Oxidation Remover će ukloniti oksidacije, mrlje i ogrebotine. High Gloss Polish će vratiti briljantan sjaj, a Pure Wax će pružiti dugotrajnu, izdržljivu zaštitu na očiščenim i poliranim površinama.
Komplet sadrži:
- Vosak čisti sa karnaubom za brodove Meguiars BOAT/RV PURE WAX
- Sredstvo za skidanje umerenih oksidacija, ogrebotina, mrlja i vode Meguiars HEAVY DUTY OXIDATION REMOVER
- Polir pasta za visoki sjaj za brodove Meguiars HIGH GLOSS POLISH



Cena za komplet je 65e

Van mreže zemunac72

  • baba ždraka
  • Brodski mali
  • *
  • Poruke: 17
  • Pol: Muškarac
  • www.mojaladja.com
Odg: Meguiars kozmetika za plovila
« Odgovor #10 poslato: 05, 03, 2013, 19:26:14 posle podne »
Da li imate neko sredstvo za odrzavanje i ciscenje gumenih camaca? Mislim na Sport gumeni camac,ne na plasticni jam,king....
dunav je moj zivot

Van mreže Stijepovic

  • Drinski Kratkorepi Peš
  • ***
  • Poruke: 85
  • www.mojaladja.com
Odg: Meguiars kozmetika za plovila
« Odgovor #11 poslato: 05, 03, 2013, 20:13:06 posle podne »
Sredstvo za čiščenje "gumenjaka" Meguiars INFLATABLE BOAT CLEANER
- Pogodno za čiščenje gumenjaka (tvrdih i krutih) i kajaka.
- Brzo i jednostavno uklanja nečistoće i prljavština sa vašeg gumenjaka bez oštećenja površine
- obnavlja i vraća sjaj
- siguran i na hypalon i PVC površinama
- Ekološki sigurna i biorazgradiv
- uklanja prljavštinu, ostatke ptičjeg izmeta, ulja, masti i ostalih mrlja te vraća Vaš gumenjak u prvobitno stanje



473ml cena je 25e

To ti je to :)

Van mreže zemunac72

  • baba ždraka
  • Brodski mali
  • *
  • Poruke: 17
  • Pol: Muškarac
  • www.mojaladja.com
Odg: Meguiars kozmetika za plovila
« Odgovor #12 poslato: 05, 03, 2013, 22:33:10 posle podne »
ffala ))))
dunav je moj zivot

Van mreže Robinho10

  • Brodski mali
  • *
  • Poruke: 13
  • Pol: Muškarac
  • Pro Detailing Team
    • Pro Detailing Team
Odg: Meguiars kozmetika za plovila
« Odgovor #13 poslato: 01, 05, 2013, 10:48:24 pre podne »
!!! PROLECNA AKCIJA !!!
5% popusta na kompletan asortiman Meguiars kozmetike za plovila
10% popusta na vece porudzbine

Van mreže Robinho10

  • Brodski mali
  • *
  • Poruke: 13
  • Pol: Muškarac
  • Pro Detailing Team
    • Pro Detailing Team
Odg: Meguiars kozmetika za plovila
« Odgovor #14 poslato: 05, 07, 2013, 13:55:41 posle podne »
Do kraja jula popust 12% na celokupan asortiman Meguiars kozmetike