Iako sam nameravao da samo pratim sajt, ne mogu da odolim a da ne postavim ovu temu.
Elem, da pređem na stvar.
U poslednje vreme ispred ili iza Vidikovačke pijace, povremeno se pojavi ovaj čovek koga ja ne mogu nazvati drugačijim imenom nego LOPOV!
Naime on prodaje smuđiće, bukvalno veličine penkala ili prosečnog kedera. Pored toga ima i pune šafoljke sitne babuške.
Nisam mogao da odolim a da ga ne pitam da li je tu ribu uhvatio on ili neko za koga je prodaje. Sav ponosan, počeo je da se hvali kako je on to lično nalovio...
Naravno da mu se nije svidelo sve što sam mu posle toga rekao, malo je falilo da neko dobije po
Naime, kada je video da sam ga slikao, čovek počne po vojnički, "Odstupi, ovde je zabranjeno slikanje, znaš li ti ko sam ja..." Skine kapu da ga bolje vidim, unese mi se u lice ... i tu se priča završava.
Tog 03. decembra, nisam sebi pružio zadovoljstvo da propustim kroz šake ovog mlađanog junošu...
Pripretio sam mu da ću ga prijaviti ili lično odvesti u policiju kao lopova. Mada, mislim da je to više psihijatrijski slučaj.
Posle toga ga nisam uočio u blizini pijace. Najgore je što je takvih sve više a niko od hiljada ljudi koji tu prođu nije reagovao na ovaj zločin.
Posle se pitam... ko je ovde lud?
Možda neko poznaje ovu osobu sa vode ...
Evo slike njegove uspešnosti.