Ne znam Dule zbog čega me prozivaš u ovoj temi?
Ne bih ni da je upropastim našom polemikom. Ali ti si postao kao margarin, u sve se mešaš i sve znaš. Pa moram i da kažem nešto u svoju odbranu i odbranu onih koji pecaju na žive mamce.
Evo jednog pitanja. Šta si ti uradio kada si video crvenilo na Ivanovu, mreže kod Golupca, U nacionalnom parku Đerdap i na drugim mesatima???
Kažeš," Na hiljade balerina u malom kanalu ceka neku preostalu stukicu. Vise je onih koji love nego lovine. Pecanje ce postati kao lov. Stotine lovaca okruze jednog zeca i pucaju. Pa ko prvi pogodi... negov je."
Neće pecanje postati kao lov. Na žalost, država to ne dozvoljava.
Kad se uhvati lovac u krivolovu pokupi mu se svo oružje iz kuće, debelo ga novčano kazne a neki zaglave i u zatvoru.
Ribokradicama

dođe kao nagrada i potstrek drugima da im se pridruže. Tu je razlika (drastična).
Tvrditi da ribolovci čine veću štetu od mrežaroša...

Pa ti onda nisi video hiljade smuđića koji kao značke vise na mrežama sa malim okcima.
5000 ribolovaca ne može takvu štetu napraviti. Ja sam takve ljude prijavljivao policiji, tukao se sa njima i sekao im (pred njima) mreže. Da nema ribolovaca, ni ovo malo jada od ribe ne bi se vrtelo po našim vodama.
Javih se ovde zato što sam prozvan zbog nečega što rekoh u drugoj temi. A to što sam rekao tamo rekao sam poznajući čoveka koji je svoju grešku video i odmah uklonio slike koje je postavio. Pljujući po njemu nećemo ništa postići osim da ga postidimo i oteramo sa sajta.
Prave štetočine se nikada neće pojaviti na bilo kom sajtu niti u javnosti. Oni razvijaju svoj "posao" čupaju sve što mogu iz reke i nemaju vremena da sede pored kompjutera.
Neću više ...