Nautika opšta... > Navigacija

Savet za navigaciju do 100 evra vrednosti

<< < (3/4) > >>

poljo:
Nuvi 1200.

broker975fx:

--- Citat: nauticant  28, 09, 2012, 00:27:51 pre podne ---Nuvi za planinarenje i nautiku ?!?! Za planinarenje uredjaj mora biti rucni sa zamenljivim i dugotrajnim baterijama, za nautiku ne mora biti rucni al ima odlicnih i namenskih rucnih uredjaja bas za nautiku. Al za 100Jura tesko ces da se nadjes to sto ti treba. Nuvija ima i za manje i za vise al to nije za tu namenu, oni su iskljucivo za automobil, vodoneotporni su, nisu robusni dovoljno itd.itd. Bolje skupi jos neki Evric i kupi nesto dobro. Ovako nesto, slucajno ga bas ja prodajem

http://www.kupujemprodajem.com/GPSMAP-Garmin-76Csx-3012783-oglas.htm?filter_id=14884440

--- Kraj citata ---

Pa ne bi se baš složio pošto postoji i Nuvi 550, koji ima mod i za nautiku i za pešačenje pri čemu ima znatno jaču bateriju i vodonepropusan je a podseća na bilo koji drugi klasičan nuvi.
Mislim da će ti posao za reku završiti bilo koji nuvi

serbon:
Svidja mi se ovaj espressov. Da li neko zna nesto o modelu Garmin GPSmap 72H Marine Bundle. Nazalost neznam da postavim link sa slikom. Kosta 140 evra a ima dobar prijem i vecu mogucnost za memoriju.

deda:
.........................................

serbon:
Ma da nisi ti deda Albert iz serije Mucke del boyov i Rodnijev. Kad ga pre pronadje. To je taj od 140 e a sa oznakom Marine je skuplji.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju