E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Neželjeni posetioci na čamcu - vodene zmije.

<< < (3/5) > >>

Kapetan:
http://www.tehnomedicina.rs/


ja bas nesto i ne volim elektorniku gde moze hemija... sumpor, hepokockice i slicne stvari ne trose nista ... ovaj sto sam ostavio ima u kompletu i solar modul ... (http://www.apoteka.ws/SOLARNI-rasterivac-PC-500M.htm)

mi recimo imamo ovo na marini
http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=3486

nemamo ni jednog pacova , ali trosi 220v ...

taxi:
stavi zguzvanu mrezu za kedere i resio si problem video sam da se upletu i ne mogu da izadju a dobra je i za miseve oni nece preko nje

zoke:
sale prvo treba da ustanovis kuda ulaze, najcesce uljezi ulaze orekomotore to jest ako motor nedizes, za hepo kocke nisam bas siguran da su toliko efikasne jer je nas profa na marini postavio bruku hepo kockica i opet je bilo,a druga stvar jesi li kad ulazio u prostor gdje su otvorene ili prosute hepo kocke a pogotovo u camcu kakav je tvoj i da ostane na suncu pa tu covjece nemozes da dises od njih  dobro razmisli sta te manje davi,mi odkako smonabavili terijera to jest nas frenki koji je non stop na nasem vezu ima terijera koji je podavio sve pacove miseve i zmije ,mi vise nemamoproblema sa tim uljezima za nevjerovati ali je istinito nema ti druge nego potapaj i ulovi je a onda ususkaj ladju i dizi motor

SALE NB:
Epilog cele priče je da smo preko vikenda iselili još 2 zmije, jedna je pobegla sama za vreme plovidbe, a drugu smo našli u kabini, u pramčanom boksu, zavukla se u kesu u kojoj je bio spakovan spasilački prsluk. Prilikom čišćenja govana, koje je zatim usledilo, našao sam i dve košuljice, i govna u apsolutno svakom boksu koji imamo na čamcu!!! Izgleda da su se zavlačile jedino u te donje boksove, nisu se penjale na ležaj, ni po policama, pa nam je barem garderoba ostala pošteđena.

Ulaze u čamac kroz rupu za pražnjenje vode na zrcalu, na dnu one "kade" ispred motora. S obzirom da je ta rupa svega 15-20 cm iznad vodene linije, apsolutno je svejedno da li je motor podignut ili ne. Iz tog prostora im je lak posao da uđu u čamac, pošto imaju na izbor 3 rupe, jedna od telefleksa i 2 od kablova i sajli i creva.
Rupe sam privremeno zatvorio sa najlonskim kesama i krpama, a juče sam kod Buse kupio manžetne koje će, nadam se, trajno rešiti taj problem.

Zoran Marinković:
 taz

Znači ništa od mungosa.... no125 oops

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju