NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

Izrada folija za plovila!

(1/7) > >>

Sale 1977:
Poštovane kolege i saborci! Možda nekome ovo bude interesantno!  ok

http://www.kupujemprodajem.com/Izrada-specijalnih-folija-za-plovila-2369585-oglas.htm

Kapetan:
eeee bravo !
to bas trazim !

Sale 1977:
Evo o čemu se radi,čisto da se ne bi zavisilo od linka sa oglasa:

Najpovoljnije cene izrade i aplikacije folija otpornih na spoljašnje uticaje, brendiranje, ukrašavanje, natpisi. .. Velika ušteda u odnosu na klasično farbanje plovila, a efekat je isti, ako ne i bolji zbog mogućnosti jednostavnog uklanjanja folija i postavljanja novih! Svake sezone Vaše plovilo može izgledati drugačije za potpuno razumnu i prihvatljivu cenu! Bez mogućnosti ikakvog lošeg uticaja na postojeću boju na plovilu, visoko rezistentne PVC folije sa mogućnošću laminacije (visoka otpornost na mehanička oštećenja, velike temperaturne razlike, uticaj morske soli. .. ). Takođe je u cenu uračunata kompletna priprema i izrada dizajna (idejnog rešenja) za Vaša plovila. Veoma kratak rok kompletnog procesa, od momenta pripreme do momenta završetka apliciranja folije na plovilo.

Sve informacije se mogu dobiti na tel 069/2169-377, pa izvolite! :)

inače,evo kako to izgleda na našem skromnom koritancetu, gde je aplicirana folija i na vizir i na bok, a uskoro ću kačiti slike još nekih naših radova!

http://www.kupujemprodajem.com/Elan-GT-070-sa-prikolicom-2174095-oglas.htm

IKA:
lepo i atraktivno , za one koji to vole
Pojasni malo kako se postavlja folija na plovilo koje je farbano PU lakovima ,valjkom,što je u našoj nautici uobičajeno.Koliko površina ,narandžine kore ,omogućava lepljenje takve folije.
Folija prianja na idealno glatke površine koje uglavnom imaju plastični čamci,dok većina metalaca ima neravnu površinu.

Sale 1977:
Iko, najjednostavnija solucija je pozvati broj telefona koji sam ostavio u oglasu, porazgovarati sa mojom suprugom koja se bavi time, jer ipak sam ja iz neke druge profesije i njoj ponekad dođem više kao ispomoć, nego li što sam kompetentan da govorim o nekim stručnim detaljima. To je porodičan biznis moje tazbine, štampa u globalu, ne samo aplikacija PVC folija, tako da se kod nje mogu dobiti sve željene informacije.  114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju