Moj predlog je Beljarica. Sada je voda velika i možete bez problema da uđete. Nema vetra, talasa panjeva koji plivaju, lišća da se kači na strunu, al ima komaraca.
Mrežica i krema mogu da pomognu da se bolje osećate.
Nije velika gužva pošto mnogi i ne vide gde je ulaz.
Zato je deda tu.
Lokacija?
Zavisi šta pecate. Ja sam obično odlazio jedno 150-200 metara sa leve strane od ulaza u Beljaricu. Ankerišete se, malo prihranite mesto i šou može da počne. Prvo će vas daviti sitna deverika, bodorka, sitan bucov, bandar... Kasnije dolaze malo veće babuške a i poneka baaaš dobra.
Mamac? Crvići, hleb, gliste, kukuruz šećerac, kuvano žito... ribe ne prave pitanje.
Sa šaranom se tu nećete mnogo usrećiti, al i to je moguće pošto se on sprema za mrest.
Obavezno pokušajte da savatate i neku štuku koja se sigurno vrti pored čamca. Bodorka veličine šake, balerina sistem i neka stoji.
Ono što je lepo je da možete da birate da li ćete pecati na suncu ili u hladovini. Takođe je značajno da možete da izađete i na obalu i malo protegnete noge. Jednom rečju prava vikend uživancija.