E, ovako treba... > Brodski motori

Osovinski vod

<< < (2/3) > >>

sharke:
Hvala na pomoći ,brod ide na suvo.

zorter:
Kad nadjes majtora, za dan je sve gotovo. Ne brini nece dugo biti na suvom. Pokusaj da slikas sve sto majstor i Ti budete radili, nekom drugom to moze biti dragoceno iskustvo. Slikaj i postuj slike. Pozzzzzzzz

sharke:
Razgovarao sam sa drugarom od koga sam kupio čamac u vezi ležajeva na osovinskom vodu.Rekao mi je da skinuo ležajeve i stavio dve mesingane biksne dužine po 120mm,baš iz tog razloga da bi bilo dugovečnije.Primetio sam da mi se jedan nosač menjača olabavio,pa je izgleda  tu dobijao vibraciju koja prenosila kroz vod.

zorter:
Proveri ponovo, posto je mesing previse mekan za piksne, ne verujem da su od mesinga. Trebalo bi da su od bronze. Ako je mesing verovatno su se pojele, a ako su bronzane veca je verovatnoca da su one u redu a da te muci nosac menjaca koji se olabavio (proveri da se nije otkinuo). Prvo zategni nosac pa probaj, i tek onda ces videti da li ima razlike u ponasanju. Pozzzzzzzz :good: :good:

sharke:
Moguće je da sam pomešao mesing i bronzu,ali me je uveravao da nema šanse da se pojele biksne.U svakom slučaju obaveštavam kad to sredim. :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju